Faldt om i 'Robinson': Jeg var sindssygt bange

I dagens afsnit af 'Robinson' falder endnu en deltager pludselig om.

Efter dyst, hvor det blev afgjort, at Frederik får del i brev hjemmefra, falder Pia Kjær pludselig om, og Jakob Kjeldbjerg må tilkalde produktionens lægeteam.

LÆS OGSÅ: Teresa taler ud om ny fyr

Til HER&NU forklarer Pia nu, hvad der ifølge hende skete.

- Efter vendespillet havde vi som altid Q&A, hvor der blev stillet en masse spørgsmål, og det tog som regel et godt stykke tid. Lidt efter lidt begyndte jeg at få det rigtig varmt. Solen bagte ned på os, og samtidig var der fuldstændig vindstille. Jeg stod hele tiden og rørte ved mit hår, fordi mit hoved og mit hår var helt ekstremt varmt, fortæller Pia og tilføjer:

- Jeg fokuserede på Kjeldbjerg og begyndte at se små stjerner, og her tænkte jeg, at så snart Majbritt var færdig med at tale, så ville jeg bede om lige at få lov at sætte mig ned og hælde noget vand udover mig. Det nåede jeg så ikke, for pludselig var der en sort ring om det yderste af mit synsfelt, og det snævrede sig lynhurtigt ind til, at alt bliver sort, og jeg pludselig ikke kunne se længere.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Stokholm i nyt tv-program: Gennemgår sit værste mareridt

Artiklen fortsætter under billedet.

Pia falder om i Robinson
Pia falder om i Robinson

Ifølge Pia skyldtes hendes manglende syn, at hun var overophedet.

- Der var måske 45-48 grader den dag og fuldstændig vindstille. Samtidig havde vi lige stået og grædt alle sammen og derefter tonset rundt i kappestriden, så jeg tænkte også, det havde noget med dehydrering at gøre. De målte både mit blodsukker og mit blodtryk og konkluderede, at det ikke var hverken lavt blodsukker eller lavt blodtryk, der var årsagen, forklarer Pia.

LÆS OGSÅ: Albert og Jennas kærlighedseventyr i ‘Vild med dans’: Det eneste par tilbage

Aldrig besvimet før

Pia kom hurtigt i behandling og blev nedkølet af produktionens lægeteam, men alligevel blev hun bange.

- Jeg husker mest tydeligt, at produktionschefen, Jakob, sad og holdt min hånd, da jeg kom til mig selv igen og bad mig trykke hans hånd, og så blev jeg bedt om at drikke en hel flaske vand med masser af elektrolytter i, så salt- og væskebalancen kom i orden igen. De havde fuldstændig styr på det, men jeg var sindssygt bange, for jeg har aldrig prøvet hverken at besvime før eller pludselig at miste synet på den måde. Efterfølgende blev jeg tilset flere gange, hvor de sørgede for, at jeg fik elektrolytter og målt blodsukker og blodtryk. Jeg var helt tryg i det, fortæller Pia.

Efter behandlingen fik Pia det godt igen.

- Jeg frygtede ikke, at det ville få konsekvenser for min videre deltagelse i ekspeditionen, for jeg vidste, at det bare var overophedning og måske manglede væske. Jeg mærkede ikke til det efterfølgende, men det var da lidt af et chok at få, og jeg blev faktisk rigtig rigtig bange, slutter Pia.

LÆS OGSÅ: Unikt indblik: Kom med bag 'Årgang 20'