'Ex on the beach'-stjerne om karriereskift: Sværere end jeg troede

Den tidligere reality-deltager har sendt intet mindre end 60 ansøgninger uden held.

For nylig åbnede den tidligere 'Ex on the Beach'-stjerne Nicklaes Johannes Olsen op om, at han ikke var glad i sit job som online coach.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Prinsesse Isabella på TikTok med MGP-stjerne

Af den årsag valgte han at trække sig fra virksomheden 'First Choice Fitness', som han i sin tid startede op med barndomsvennen Lucas.

Siden har den tidligere online coach brugt tiden på at sende ansøgninger, men det har indtil videre ikke båret frugt. Det fortæller han på sin Instagram-story.

LÆS OGSÅ: Se billedet: 'Paradise'-deltager har født

- Velkommen til hvad der føles som dag 200 som arbejdsløs. Det er sgu lidt kedeligt at gå herhjemme og søge jobs, fortæller han og uddyber:

- Jeg har søgt omkring 60 jobs nu, og jeg føler, at de bliver taget for næsen af mig. Jeg vil rigtig gerne hjælpe unge, der har svære problemer eller psykiske lidelser, men det er sværere, end jeg troede, pointerer han.

Præget af kedsomhed

Han understreger, at grunden til, at han ikke er særlig aktiv på sine sociale medier, er, at han ikke oplever det helt store.

LÆS OGSÅ: CHOK! 'Robinson'-Louise falder om: Hentet af lægerne

- Jeg går bare herhjemme og søger jobs og er husmor. Jeg keder mig helt sindssygt, men jeg håber, det bliver bedre, når jeg får et arbejde, og der sker lidt mere i mit liv, uddyber han.

LÆS OGSÅ: Rivalisering på Amalienborg: Frederik og Christian uenige

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar til, om han overvejer at uddanne sig indenfor det område, som han drømmer om at arbejde med i fremtiden, men han er i skrivende stund ikke vendt tilbage.