Efter skænderi: Sådan er forholdet i dag

Nu fortæller de to paradisoer, hvordan deres relation er til hinanden i dag.

Det går ikke stille for sig i aftenens afsnit af 'Paradise Hotel', hvor flere af deltagerne bekender kulør i forhold til, hvem de i virkeligheden spiller sammen med.

LÆS OGSÅ: Aldrig sket før: Sara Bro dropper radioudsendelse

Det kommer særligt bag på Nikolaj Hvidman, at Lucas Bucardi vælger at gå i mod ham ved at stjæle hans juvel og dermed også hans stol til den kommende parceremoni.

De to paradisoer beslutter sig derfor for at tage en snak, men det bliver langt fra til en forsoning mellem dem.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Derfor røg Moster Niller ud af 'Paradise Hotel'

Nikolaj giver nemlig udtryk for, at han på ingen måde er interesseret i at have en relation til Lucas, når de kommer hjem til Danmark - ligesom han også ønsker ham held og lykke med sine "5000 følgere".

Til realityportalen fortæller Lucas Bucardi dog, at der ikke er noget ondt blod mellem parterne i dag.

- Vi har ikke snakket helt vildt meget sammen i lang tid, men vi har snakket ret godt sammen de sidste to-tre uger. Han har været i gamet i lang tid, og han har hjulpet mig med nogle ting, fordi jeg har haft nogle spørgsmål, siger han og uddyber:

- Så vi har bare skrevet lidt frem og tilbage, så vi snakker fint. Jeg bærer ikke nag, og jeg gider ikke gå rundt med had i hjertet, lyder det.

LÆS OGSÅ: Christel i sorg: Det er hårdt at være i

Jeg var rasende

Nikolaj stemmer i og fortæller, at de har begravet stridsøksen, og at hans reaktion på hotellet var et resultat af vrede og ærgrelse.

- Jeg blev irriteret og rasende, fordi det på det tidspunkt gik op for mig, at de gik i mod mig, fordi de så mig som den stærkeste, siger han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Virker han bekendt? Her har du set morfaren fra 'Valdes Jul' før

- Mig og Lucas har det fint i dag, det var bare i momentet, at jeg var mega irriteret. Jeg tror bare, at det var alle mine frustrationer, der kom ud, fordi det gik op for mig, at alle var imod mig på nær Patrick og Trine, afslutter han.

Du kan se 'Paradise Hotel' hver tirsdag, onsdag og torsdag klokken 22.00 på TV3 eller på Viaplay.