IKKE SET PÅ TV: Derfor røg Moster Niller ud af 'Paradise Hotel'

Moster Niller løfter sløret for, hvorfor han blev løsgænger på 'Paradise Hotel'.

Det blev en kort fornøjelse for Niels Laigaard, som de fleste nok bedre kender som "Moster Niller", da han i gårsdagens afsnit måtte forlade 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: Midt i babylykke: Lambang registreret som alenefar

Det sker, efter han melder sig som løsgænger - ligesom Lucas Bucardi - og de to paradisoer skal derfor kæmpe mod hinanden om at vinde de andre gæsters gunst.

Niels Laigaard må dog i sidste ende se sig slået af Lucas Bucardi og Patrick Holsøe.

LÆS OGSÅ: CHOK: Rystet Mia Wagner trækker sig som minister efter to uger

Og selvom det lader til, at Moster Niller melder sig frivilligt til at være løsgænger, så fortæller Niels til Realityportalen, at det forløb sig en anelse anderledes i situationen.

- Nikolaj overtaler mig, og han har en overtalelsesevne, der siger spar to, hvilket også er grunden til, at jeg vælger ham som spindoktor, fordi jeg tænkte, "Okay, så er det også ham, der enten skal ryge, eller sørge for at jeg vinder", fortæller Niels og tilføjer:

- Selvom det godt kan ligne, at jeg melder mig selv, så var det slet ikke sådan i situationen, for jeg holdt fast i starten og sagde, at jeg ikke ville være klar til situationen, og så sagde Nikolaj, at det ville give god mening, at det var mig, og den var de andre også med på.

Tog en chance

På trods af at Moster Niller er ærgerlig over, at han lod sig overtale i situationen, så er han glad for, at han tog en chance.

LÆS OGSÅ: Virker han bekendt? Her har du set morfaren fra 'Valdes Jul' før

- Men sådan kan det gå, når man spiller spillet og tager chancer, og i sidste ende er det min egen skyld, siger Niels, der også giver Nikolaj et par rosende ord med på vejen:

LÆS OGSÅ: 'Mig og min mor'-stjerne sygemeldt: Smertefuld graviditet

- Nikolaj er sindssyg dygtig til at få folk til at gøre, som han gerne vil have, og det er totalt credit til ham, for det er en god evne at have i spillet, og han spillede spillet bedre end mig.

Du kan se 'Paradise Hotel' hver tirsdag, onsdag og torsdag på TV3 klokken 22.00 eller på Viaplay.