Dolket i ryggen: Derfor lugtede Rosa lunten

Ifølge Rosa Hatting kom det ikke bag på hende, at hun røg ud af hotellet.

Spillet spidser for alvor til i aftenens afsnit af 'Paradise Hotel', og flere venner vender hinanden ryggen.

LÆS OGSÅ: Jeanette og Michael jubler: Endelig skete det

Det må Rosa Hatting sande, da flere af hendes tætte relationer på hotellet vælger at dolke hende i ryggen, og hun må derfor forlade 'Paradise Hotel'.

Til Realityportalen fortæller paradisoen dog, at det faktisk ikke kom bag på hende.

- Jeg havde sgu set den komme, desværre. Nu havde jeg været der i lang tid, så jeg kunne virkelig mærke, at den ville backfire, siger Rosa og tilføjer:

- Så det endte faktisk med, at jeg gik op til Niels til sidst, hvor jeg fortalte, at jeg ved lidt, hvad der sker, men jeg er ikke sur eller noget, og så sagde han, "ved du hvad Rosa, nu skal du bare give et show og se så godt ud så muligt", lyder det.

Indrømmede han overfor dig, at han ville smide dig ud?

- Han indrømmede det ikke helt præcist, men mellem linjerne kunne jeg godt regne den ud. Han sagde bare, at hvis du tror, at det her kommer til at ske, så skal du også bare give et show, siger hun.

LÆS OGSÅ: Philip May: Simone har det ikke godt

Ikke bevidst

Ifølge Niels Laigaard var det dog ikke bevidst, at han ville give Rosa et hint.

- Jeg kom ind på værelset, og Rosa var lidt nedtrykt, og hun sagde, at hun havde på fornemmelsen, at hun ville ryge. Så sagde jeg, "Rosa, hvis det er det, det er, så giv dem et show, giv den fuld gas", siger Niels og tilføjer:

- Jeg prøvede i virkeligheden bare på at løfte hendes ånd, så hun ikke følte, at det var noget personligt, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Fra forsidefrue til leverpostejsliv: - Det er hårdt

Det var i høj grad de andre gæsters adfærd, der gjorde Rosa mistænkelig.

- Folk var lidt mere underlige, end de plejer at være. De havde en anderledes vibe, og så lyttede jeg også til min mavefornemmelse, fortæller Rosa.

God relation

Selvom Niels Laigaard, som Rosa længe var partner med på hotellet, valgte at give Rosa dødsstødet, så ændrede det ikke på deres forhold.

LÆS OGSÅ: Tine Gøtzsche med i ikonisk tv-program

- Jeg følte ikke, at Niels og min relation var fake. Han betyder rigtig meget for mig, og han var en af de mennesker, der ret hurtigt kom tæt på mig, så jeg bærer ikke nag, siger hun og tilføjer:

- Det er bare et spil i sidste ende, og det handler om at vinde, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Festlige kjoler: Se billederne af de kendte til Emmy Awards