'Den store bagedyst'-Nicole jubler: Er blevet gift

Efter 2 års forlovelse fik Nicole og Rasmus Simmelkjær Mørck endelig sagt 'ja' til hinanden.

I lørdags den 11/11-23 kunne Nicole Simmelkjær Mørck - tidligere deltager ved dette års 'Den store bagedyst' - endelig sige 'ja' til sin kærlighed gennem otte år, Rasmus Simmelkjær Mørck.

LÆS OGSÅ: Ærlige Fetterlein: Bruger op til 260.000 i supermarkedet

Til HER&NU satte Nicole ord på, hvor vielsen fandt sted.

- Vi blev viet på vores yndlingsstrand - Tirsbæk Strand. Det var meget uformelt. Kirkebrylluppet og den store fest kommer om nogle år, hvor alle vi elsker og holder af skal være med, fortæller Nicole.

LÆS OGSÅ: Jada har født

Var først klar nu

Inden den store begivenhed i lørdags, delte Nicole på sin Instagram, at det endelig var det rette tidspunkt efter to års forlovelse.

- Det sidste halve år har Rasmus sagt mange gange, at han gerne ville giftes som i NU! Jeg har hele tiden afvist ham. For i mit hoved skulle jeg giftes i en kirke med en kæmpe kjole, og hvor min far skulle føre mig op, skriver hun indledningsvis i opslaget på Instagram og fortsætter:

- De sidste par måneder har jeg dog tænkt mere over det. Stadig afviste jeg Rasmus, når han spurgte, men jeg havde brug for at mærke rigtigt efter i maven. Så i torsdags, på Rasmus’ fødselsdag, overraskede jeg ham med, at vi skulle giftes her i lørdags d. 11/11-23.

LÆS OGSÅ: Ghita Nørby i sorg: Talte sammen dagen før han døde

Nicole understregede da også over for HER&NU, at datoen d. 11/11-23 var helt perfekt og et pænt tal, da hende og Rasmus nemlig har årsdag den 11/3.

Nicole stod også selv for at lave bryllupskagen. Kagen bestod af konfektbrownie, knas, kiesebærkompot med amarenakirsebær, kirsebær curd, vaniljemousse, hindbær/kirsebærmousse og glaze.

Underholdningsprogrammet 'Den store bagedyst' kan ses lørdage klokken 20.00 på DR og på DRTV lige HER - men Nicole Simmelkjær Mørck forlod desværre programmet i afsnit seks.

Se også opslaget af det nygifte par herunder.