Deler mening om Peters scorebog: Dybt ubehageligt

Sofie er ikke begejstret, og Lissa finder det dybt ubehageligt - Peters scoreteknik viser sig at slå fejl.

Dybt ubehageligt. Det er den følelse Lissa Paustian sidder tilbage med, efter hun har fået nys om Peter Vesteragers bog 'The Art Of Seduction', som han har taget med til Sri Lanka.

- Jeg synes faktisk, det gør lidt ondt at sidde og se. Det er faktisk noget, jeg har været berørt af i ugen, siger Lissa til HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: TV 2 forklarer: Derfor dropper vi 'Sommerdrømme'

Til roseceremonien vælger den københavnske bejler nemlig at kramme Sofie, mens han går udenom Lissa, som står tilbage med en følelse af at blive overset.

Et valg som er helt bevidst, har Peter Vesterager bekræftet overfor Realityportalen/HER&NU.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Sofie ikke i tvivl: Programmet har hjulpet mig

- Jeg fik nys om bogen, og Peters teknik allerede lige efter roseceremonien, men det er først efterfølgende, jeg får lidt mere detaljeret forklaret, hvad han har gang i, og at han sidder og nærstudere den her 'The Art Of Seduction'-bog, som jeg godt kender. Han prøver jo bevidst at gøre mig ubehagelig til mode, så han er i min bevidsthed, siger Lissa og tilføjer:

- Det er åbenbart en scoreteknik, men det mener jeg på ingen måde, det er. Jeg synes, det er dybt ubehageligt, og det er dybt ubehageligt at se på skærmen og se det rulle ud, fortæller Lissa.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Sara afslører stor beslutning

Ifølge Peter har han ikke brugt bogen til at få scoretricks, ligesom det heller ikke har været hans hensigt at få Lissa til at føle sig ubehageligt til mode.

- Det var selvfølgelig ikke min intention at gøre Lissa utilpas, men en måde for mig at få hendes opmærksomhed på - vi fik eksempelvis talt mere efter roseceremonien om det, siger han og tilføjer:

- Jeg bruger ikke råd fra bogen. Det er vigtigt at forstå, at 'The Art Of Seduction' hverken omhandler tips og tricks, råd eller anbefalinger. Bogen er skrevet med fokus på den historiske udvikling i forførelse og kommer med eksempler på hvad andre, der er kendt for at forføre, har gjort, og dette gælder altså både mænd og kvinder, der forfører eller bliver forført, lyder det.

Det gør ondt

Da Lissa giver Peter en rose er hun endnu ikke helt afklaret med, hvad der foregår, og det er derfor hun vælger at give Peter en rose.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne er færdiguddannet

- Jeg kender godt de 24 regler, der er i bogen, og i punkt 1 står der, "Choose the right victim". For mig at se det på tv og se, hvordan han behandler mig og siger ét til Sofie og noget andet til mig og taler os efter munden, det, synes jeg, er dybt ubehageligt, siger hun og tilføjer:

- Og jeg har meget svært ved at se det på tv. Det gør ondt, og det er ubehageligt at være vidne til, fortæller Lissa.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas trækker stikket: Kroppen sagde fra

Til Realityportalen/HER&NU siger Peter, at han ikke bare har forsøgt at sige det, som kvinderne ville høre.

- Det har ikke på noget tidspunkt været min intention at tale kvinderne efter munden, derimod har jeg bare prøvet at være mig selv og give meget af mig, siger han.

LÆS OGSÅ: Efter succes i 'Gift ved første blik': Klar til 'Sommerdrømme'

Sofie er - ligesom Lissa - heller ikke fan af bogen 'The Art Of Seduction'-bogen. Nu har jeg ikke læst den og ved ikke, hvad der står, men ud fra de ting, man hører, så er det ikke en god idé. Jeg ville gerne have haft, at Peter datede ud fra, hvad han selv gerne ville og ikke ud fra, hvad en bog siger, han skal gøre, fortæller Sofie.