'Bachelorette'-Sofie ikke i tvivl: Programmet har hjulpet mig

TV 2-programmet har hjulpet Sofie i en retning, hun gerne vil gå.

I dagens afsnit af 'Bachelorette' giver Sofie sig selv en udfordring - en udfordring, der vedrører mere kropsberøring. Det er stjernematchet Peter, der er den heldige, og som bliver inviteret på date med bodypaint.

LÆS OGSÅ: Efter 'Forræder'-eventyr: Går benhårdt efter 'Vild med dans'

At Sofie har givet sig selv den udfordring at være mere fysisk, er helt bevidst.

- Jeg har bare svært ved at være fysisk med nogen, jeg ikke kender, og er ikke særlig kropsnær med folk generelt. Det gik op for mig dernede, at jeg er meget venskabelig og sådan dater jeg også - jeg skal lige se folk an, forklarer Sofie til HER&NU/Realityportalen og uddyber:

- Nu er vi begyndt at komme nogle uger ind, og jeg ville gerne udfordre mig selv lidt, og komme lidt tættere på mændene, nu der ikke er så lang tid. Og så er det generelt bare noget, jeg gerne ville blive bedre til. Det er en god evne, at man ikke er bange for berøring.

Sofie har tidligere oplevet at føle sig akavet, når det kommer til fysisk berøring, men hun mener, at programmet har hjulpet hende til at have lettere ved det.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Blev bedt om at tage scene om i 'Bachelorette'

- Jeg sætter mig jo for at skulle prøve det i denne her uge, og det går rigtig godt. Jeg kommer tættere på mændene og får noget berøring. Jeg tror helt bestemt, at programmet hjalp mig ud over kanten med det, fortæller Sofie.