Radio Nova fejrer 15 års fødselsdag i Operaen.
Radio Nova fejrer 15 års fødselsdag i Operaen.

Christophers modsvar på lunkne anmeldelser: Det én mands mening

Selvom spillefilmen 'A Beautiful Life' fik en broget modtagelse i Danmark, har det ikke påvirket popsangeren Christophers følelse af succes.

Christophers kalender er fyldt til bristepunktet for tiden.

LÆS OGSÅ: Geggo viser helt ny side: Jeg har altid pakket det ind

For efter Netflix-hittet 'A Beautiful Life' udkom tilbage i juni - hvor han både har haft hovedrollen, men også produceret sange til spillefilmen - har udenlandet haft en stigende interesse rettet mod den 31-årige popkomet.

Artiklen fortsætter nedeunder videoen...

Det satte Christopher først og fremmest ord på, da han var på rød løber i lørdags i anledningen af Radio Novas 15 års fødselsdag.

- Det er 100% på grund af filmen 'A Beautiful Life', og de sange vi skrev til filmen, hvor folk virkelig connectede. Når jeg spiller i New York og synger 'Told You So', så er folk rimelige ligeglade, men det er de sange, der var med i filmen, der går rent ind, fortæller han.

Dog har det ikke været alle, der har været lige begejstret for selve spillefilmen. Særligt modtagelsen herhjemme i Danmark har budt på en række lunkne og grove anmeldelser, men her understregede Christopher, at det ikke har været noget, der har gået ham særligt meget på.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-vinder forklarer: Sådan blev pengene brugt

- Anmeldelser vil altid være én mands mening. Det har jo betydet, at min karriere har fået et helt nyt liv, hvor jeg har kunne mærke, at folk virkelig har taget filmen til sig, men også sangene, og jeg har både lavet filmen for publikum, men jeg har også altid lavet musik for publikummet. Man skal sgu ikke altid lave musik for anmeldelsernes skyld, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Mattias Hundebøll med opsang til statsministeren: Det er sindssygt

Turné med familien

Selvom Christopher om ikke så længe lægger vej forbi Asien, Latinamerika, Nordamerika og Europa på sin turné, bliver det også med hustruen, Cecilie Haugaard, og deres to døtre, Noelle og Isabelle, ved sin side.

LÆS OGSÅ: Sussi afslører: Det faldt jeg for ved kæresten

- Det betyder vildt meget, at jeg ikke skal bruge så meget tid væk fra dem. Det er en svær balance at være halv familiemand og være i halv artist-mood, hvor man ikke er helt til stede i nogle af dem, siger han og tilføjer:

- Det bliver nok svært med to småbørn i en ny by hver dag, men måske giver det mening, hvis man er i en tourbus på et tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Denciks barske fortid: Købmand i fængsel