'Bachelorette'-stjerner har slået sig sammen: Forlader landet

'Bachelorette'-stjernerne søger snart mod varmere himmelstrøg.

Selvom det ikke blev til den store succes for Alexander Mainborg i datingprogrammet 'Bachelorette', så kører yogainstruktørens karriere derudaf.

LÆS OGSÅ: Aldrig sket før: Sara Bro dropper radioudsendelse

Noget fik han dog ud af programmet, for ham og med-bejleren Nicki Friis har nemlig slået sig sammen om at lave en række yoga retreats.

De har netop overståets deres første retreat sammen, og det succesfulde projekt kalder nu på mere.

Det fortalte Alexander, da vi mødte ham til 'Reality Awards' julefrokost forrige uge, og han kunne afsløre, at det næste gange bliver endnu større - og ikke i Danmark.

- Jeg laver det næste retreat i Sri Lanka til april, og det glæder jeg mig meget til. Der er Nicki ovre lige nu, så vi skal have snakket om flere detaljer, lød det fra Alexander, der forklarede, hvordan bejlernes samarbejde var kommet i stand:

LÆS OGSÅ: Midt i babylykke: Lambang registreret som alenefar

- Jeg har lavet flere retreats før og fik gode vibes fra Nicki, og så tænkte jeg, "hey, skal vi ikke lave noget sammen", og der havde han "ja"-hatten på og sagde, at selvfølgelig skal vi det.

Alexander jonglerer ellers med flere vidt forskellige bolde for tiden, for der er også godt gang i skuespilskarrieren. Han havde nemlig premiere på en forestilling sidste uge på et kollegie, og har flere premierer at se frem til i februar.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-Aija afslører stor nyhed