Anne ude af 'Paradise Hotel': Jeg følte mig sikker

Der er i den grad drama i dagens afsnit.

Spillet er for alvor gået i gang på 'Paradise Hotel', og aftenens parceremoni må siges at være en dramatisk en af slagsen.

Her måtte Anne Plejdrup se sig af hotellets nytilkomne Jasmin Sparvath, der valgte at sende den garvede paradiso fluks tilbage til Danmark - og tilbage stod førstnævnte med åben mund og polypper.

LÆS OGSÅ: 5 ting du ikke vidste om 'Paradise Hotel'

- Jeg havde slet ikke set den komme, at jeg ville ryge ud. Jeg følte mig ret sikker, fortæller Anne til Realityportalen og tilføjer:

- Man er selvfølgelig altid nervøs, når man ved, man skal stå to bag den samme, men jeg følte virkelig, det var til min fordel.

Det uventede exit tager Anne dog med oprejst pande.

- Selvfølgelig er det meganederen at ryge ud, og jeg var selvfølgelig også mega bitter. Men det er også bare et spil, og jeg tror, jeg kan trøste mig selv med, at jeg har været der to gange. Men jeg havde jo håbet at være der lidt længere, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Efter brud: Her bor Elvira Pitzner nu

Stort chok

Selvom det er Jamin, der får æren af at smide Anne ud, kommer det i afsnittet frem, at det faktisk er Vivi Bach, som ellers foregiver at spille sammen med 'Paradise Hotel'-veteranen, der har stået bag den forkromede plan.

LÆS OGSÅ: Gift ved første blik-Mark er klar til ny kæreste

- Jeg havde ikke troet, det var Vivi, der var hjernen bag det hele, fortæller Anne og medgiver:

- Men det er fucking godt spillet. Det er selvfølgelig super surt, men det er også et spil, og i sidste ende ville jeg bare ønske, det var mig selv, der havde lavet sådan et move, for det er sgu genialt og det var virkelig godt tv.

Det hårdeste farvel

'Paradise Hotel var knapt gået i gang, før det første store twist så dagens lys. Her blev Anne overrasket af sin kæreste gennem to år, Nikolaj Hvidman, som hun fandt sammen med i selvsamme program tilbage i 2021.

Det var da også netop Nikolaj, hun havde sværeste ved at skulle sige farvel til.

LÆS OGSÅ: Christina Odorico afslører: Kåre Quist brød min tillid

- Det var en meget overvældende tur, så jeg sad tilbage med en øv-følelse, men også en glad følelse, fordi følte, jeg fik nået at vise lidt af den Anne, jeg er blevet til.