Micki Cheng scorer værtstjans: Klar til 'Vild med dans'

'Bagedyst'-stjernen har for nyligt scoret sig en værtsrolle.

Sidste uge måtte Malene Østergaard og dansepartneren Dulfi Al-Jabouri forlade årets 'Vild med dans' som de første, så for Malene stod den i stedet på en aften på tilskuerrækkerne.

LÆS OGSÅ: Blå mærker over hele kroppen: Nu forklarer Özlem Cekic

Med sig havde hun taget 'Den store bagedyst'-stjerneb Micki Cheng, og for ham var det et glædeligt gensyn med dansestudiet. For to år siden dansede han sig nemlig ind i seernes hjerter sammen med Jenna Bagge i dansekonkurrencen, og de nåede helt til semifinalen.

Og nu kan Micki se frem til, at det nye børneprogram 'Slikbyggerne' ruller over skærmen om få uger, og her prøvede han for første gang kræfter med en helt ny rolle.

- Jeg var vært. Det var mit første program, hvor jeg havde den rolle, og det var mega fedt, fortalte Micki til HER&NU/Realityportalen.

Til spørgsmålet om, hvorvidt han gerne vil være vært igen, så falder svaret prompte - og med et lille håbefuldt glimt i øjet.

- Mere. Kom med det. Og nu har jeg jo hørt, at Sarah hun stopper. Jeg siger det bare. Hvis de ringer og spørger, så ville jeg på ingen måde sige nej, afslørede tv-stjernen og henviste til, at 'Vild med dans'-værten Sarah Grünewald netop er i gang med sin sidste sæson på programmet.

LÆS OGSÅ: Daniel Wagner tilbage i 'Vild med dans': Underviser i dans

Men 'Vild med dans'-drømmene overskygger ikke den store glæde ved Mickis kommende program.

- Jeg glæder mig så meget til at folk skal se programmet. Vi har optaget det, og det var simpelthen så sjovt. Det var svært ikke at spise slikket, men hver gang jeg kom hjem fra optagelser havde jeg slik i lommerne, fortalte han begejstret og forklarede programmets koncept:

- Det er 'Lego Masters' møder en slikbutik - med børn og limpistoler. De skal bygge ting i slik og være kreative, men de må ikke spise det.

LÆS OGSÅ: Jenna Bagge ramt af skade: Danser med skinne