SE HER: 'Vild med dans'-par opløst i tårer

Tårene trillede ned ad den professionelle dansers kinder, selvom hun smilede bredt, som hun plejer.

I gårdagens udgave af ‘Vild med dans’ vidnede både dommernes karakterer og dansernes niveau om, at den store finale er lige rundt om hjørnet.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler efter fødsel: Ramt af hård udfordring

Desværre var der kun tre par, som fik lov til at få en plads i den store finale, og det betød, at Micki Cheng og Jenna Bagge måtte vinke farvel til en finaleplads.

- Det er ekstremt ærgerligt at ryge ud nu. På en aften hvor vi gik ind og dansede to virkelig flotte danse. Vi ville gerne have pakket den her 'Vild med dans'-oplevelse rigtigt flot ind, men det får vi ikke lov til, fortæller en nedtrykt Micki Cheng.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Micki og Jenna begge får våde øjne og krammer hinanden  efter ‘Vild med dans’-semifinale...

Den professionelle danser, Jenna Bagge, kunne heller ikke skjule sin ærgrelse. Tårene trillede ned ad hendes kinder, selvom hun smilede bredt, som hun plejer.

- Det værste ved at ryge ud nu, er at jeg kommer til at savne dig så meget, sagde hun, og lænede sig op af Micki, som hurtigt omfavnede Jenna.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne viser ny dansepartner frem

Heldigvis skal de to dansemus ikke sige helt farvel til hinanden og dansen endnu. De skal nemlig allerede danse sammen næste fredag i finalen, hvor der er gensyn med alle de udstemte.