Drømmer om at blive vært på ‘Vild med dans’

Han har været med i mange programmer, men han drømmer om at komme endnu længere.

Micke Cheng blev kendt i 'Den store bagedyst'. Efterfølgende har han medvirket i tv-programmerne 'Til middag hos', 'Fangerne på fortet', 'Vild med dans' og lige nu optager han til et nyt program, hvor han skal lære at spille håndbold. Men faktisk drømmer Micki endnu større.

- 'Den store bagedyst' var for mig et springbræt ind i en verden, jeg slet ikke vidste, var interessant for mig. Jeg fik pludselig mulighed for at lave fjernsyn, og det er noget, jeg er faldet for, som jeg synes, er sjovt, og som også falder mig naturligt. Det er noget, jeg får at vide, jeg er dygtig til, så det vil jeg gerne fortsætte med at lave, fortæller Micki til HER&NU.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-deltager har født

Ifølge Micki tror mange, han har fået alt serveret på et sølvfad, men sådan forholder det sig ikke.

- Man får en mulighed, og så er det altså hårdt arbejde derefter, fortæller Micki.

LÆS OGSÅ: 'Stormester' vender tilbage med særligt twist

Store drømme

Micki havde aldrig troet, at han for syv år siden ville få denne mulighed, men han er heller ikke bleg for at drømme stort for de kommende syv år.

- Hvis du spørger mig i dag, hvor jeg står om syv år, så har jeg forhåbentlig skrevet et par bøger mere, og så er jeg forhåbentlig tv-vært på et fedt underholdningsprogram, fortæller Micki og afslører, hvilke programmer han drømmer om.

- Jeg skal lave noget crazy. Noget 'Vild med dans' eller 'Bagedysten'. Eller et quiz-program, fortæller Micki.

LÆS OGSÅ: Deler stor nyhed med kæresten

Flere har ifølge Micki allerede ytret sig om, hvor han vil passe godt som vært.

- Mange har sagt, jeg vil være god til 'Aftenshowet'. Og det tror jeg også, jeg ville, jeg kan bare mærke på min egen krop, at jeg har lidt for meget underholdning i kroppen endnu, fortæller Micki, der godt kunne se sig selv som vært på 'Aftenshowet', når han bliver ældre.

LÆS OGSÅ: Karina efter skilsmissen: Vi har vidst det længe