Danser droppet i 'Vild med dans': Det er trist

Danser Eugen Miu får ikke mulighed for at svinge en nydanser over gulvet i den kommende sæson af 'Vild med dans'.

I disse dage har HER&NU/Realityportalen kunnet afsløre, hvilke kendte danskere, der skal binde danseskoene i den nye sæson af 'Vild med dans'.

Der er dog også nogle kendte ansigter fra sidste sæsons dansetrup, som vi ikke kommer til at se på dansegulvet i de kommende programmer. Èn af dem er danser Eugen Miu, hvilket han afslører på sin Instagram:

- Åh, sikke en trist besked, jeg fik igår, der er desværre ikke plads til mig i denne omgang af 'Vild med dans'. Jeg havde glædet mig utrolig meget til at lave en sæson mere og vise jer alle, hvad jeg havde at byde på, men sådan skulle det ikke være i år, skriver han.

Eugen Miu gjorde sin debut i programmet med sangerinden Andrea Lykke i sæson 19, der blev stemt hjem i andet program.

Håber at vende tilbage

På trods af, at Eugen Miu havde set frem til at vende tilbage i programmet i sæson 20, så vender han alligevel situationen til noget positivt.

LÆS OGSÅ: Kæmpe brøler: Ingen forlovelsesring til Patricia

- Det positive er dog, at jeg nu kan holde fokus på mit nye arbejde, som jeg også er rigtig glad for. Jeg var super taknemmelig for at få lov til at være med sidste år og blive en del af vild med dans familien, og jeg kommer til at savne jer helt vildt! Jeg håber på en sæson 21, og at der måske er plads til mig igen der, skriver han videre i opslaget.

Danseren vil dog stadig følge med i programmet, hvor han vil heppe på sine danse-kollegaer fra sofaen. Danse-kollegaerne fra 'Vild med dans' har da også allerede responderet på Eugen Mius opslag, hvor de har kommenteret med hjerte-emojis.

LÆS OGSÅ: Amalies mor afslører vild nyhed

Du kan se Instagram-opslaget nedenfor: