Vraget i 'Vild med dans'

Der var ikke plads til den populære danser i årets 'Vild med dans'.

Hvor HER&NU / Realityportalen i denne uge kunne afsløre navnene på alle nydanserne i 'Vild med dans', har det endnu ikke ligget fast hvilke professionelle dansere, der skulle byde de kendte op til dans.

LÆS OGSÅ: De skal også danse med i 'Vild med dans'

Nu er holdet dog sat, og det er besluttet, hvem der skal og ikke skal være med i årets 'Vild med dans', som er den 20. sæson af programmet. For den kendte danser Michael Olesen betød det, at han i går måtte fælde en tåre.

LÆS OGSÅ: CHOK: Anamariia dropper kolonihaven

- Jeg modtog desværre et af de største ØV telefonopkald i dag, jeg nogensinde har fået, da jeg fik at vide, at der ikke var plads til mig i år på VMD-holdet! Jeg elsker 'Vild med dans' og alt, det kan, og det er en meget stor del af mig. Derfor er jeg også oprigtigt ked af ikke at skulle være en del af VMD og få lov til at fejre 20 års jubilæet sammen med min VMD-familie, skrev han torsdag aften på Instagram og fortsatte:

- Jeg havde virkelig glædet mig til at fejre dette fantastisk program og alle de mennesker, som har været med til at forme det både foran og bag kameraet. I er så mega seje og dygtige, og jeg er så taknemmelig for, at jeg har fået lov til at arbejde sammen med alle jer i 15 sæsoner!!

LÆS OGSÅ: 'Badehotellet'-stjerne raser over modeugen

Michael Olesen understreger, at han havde en masse spændende idéer til jubilæumssæsonen, som han nu ikke får brug for alligevel. Men han lover at se med og heppe på sine venner og kollegaer hjemme i stuen.

LÆS OGSÅ: Kæmpe brøler: Ingen forlovelsesring til Patricia

- Jeg har hørt, der skulle være en mening med tingene, så måske venter der sig noget nyt og spændende, måske er der nogle andre, som skal bruge mig. Jeg har hvertfald et helt efterår ledigt nu, slutter han sit opslag.