Uhh: Starter ny uddannelse

Nyt år byder også på en ny uddannelse for tv-kendissen.

2022 bliver et ganske særligt år for en del af Kessler-familien. Mikkel Kessler har netop lanceret en ny virksomhed ved navn 'Team Kessler', hvor han arbejder som personlig træner og coach sammen med det samme dygtige hold, der stod bag ham, da han var professionel. Men det er ikke kun Mikkel, der kaster sig ud i nye udfordringer, det afslører hans hustru Lea på Instagram.

LÆS OGSÅ: Efter familiestrid: Nu får Linse hjælp af Mikkel Kessler

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amalie giver en noget overraskende status på sit forhold til Mikkel.

- Vi har netop taget hul på et nyt år, og jeg har ingen ideer om, hvad og hvor 2022 bringer os! Sjældent har jeg egentlig haft det sådan! Men jeg har et nyt personligt projekt. Et af de store! Om få uger starter jeg nemlig på skole igen! Jeg er optaget på Den danske forfatterskole, og selvom jeg allerede har udgivet to bøger, så føler jeg alligevel, at jeg træder ind i en helt ny verden, skriver hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Har du også undret dig? Derfor er Lea Kesslers billeder SÅ flotte

- En verden jeg har luret på i meget meget lang tid! Min dør hertil har efter flere år endelig åbnet sig, og mine drømme er store og fantasifulde! Ligesom de vistnok skal være i den her forbindelse. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, komme i mål og forhåbentlig gentage den proces igen og igen og igen!

Lea har udgivet bøgerne 'Bryllupsplanlæggeren' i 2019 og 'DYI med Lea' i 2015. Derudover har hun i mange år haft en succesfuld blog o senest en velbesøgt Instagram med mere end 73.000 følgere, men hun har aldrig udgivet fiktionsbøger, og den del er altså ny for fru Kessler.

LÆS OGSÅ: Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt

Læs hele opdateringen og følg med herunder:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Lea Hvidt Kessler (@leahvidtkessler)