Har du også undret dig? Derfor er Lea Kesslers billeder SÅ flotte

Lea Hvidt Kessler får stor ros for sine billeder på Instagram, nu får andre mulighed for at få samme flotte billeder.

Lea Hvidt Kessler, der er gift med Mikkel Kessler, får positiv feedback på sine mange billeder på Instagram, som alle er meget klare i farverne. Hemmeligheden bag er et filter, som Lea selv har lavet, og som hun nu giver andre mulighed for at købe.

- Min nye shop med mine egne filtre er i luften. Jeg har knoklet og glædet mig helt vildt til at skyde det her igang! I er så mange, der altid spørger til mine billeder, og nu kan i endelig selv få lov, skriver Lea til et billede på Instagram, hvor hun viser forskellen på et normalt billede og det samme billede med hendes filter på.

LÆS OGSÅ: Kessler udvider familien

Mange af Leas billeder er taget i flotte naturskønne omgivelser fra familiens nye optagelser til sæson 2 af rejseprogrammet 'På eventyr med familien Hvidt Kessler', hvor Lea, Mikkel og deres tre børn denne gang optager i New Zealand, men ifølge Lea kan filteret bruges til at peppe de mest almindelige billeder op.

- Det, som filtrene kan, er at fremhæve farverne og lyset på farveløse eller mørke billeder. Det kan gøre en verden til forskel, og med disse filtre gøres det nemt og hurtigt, fortæller Lea fortsat på Instagram.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Stephanie deler stor nyhed

Se eksemplet på Leas billede med og uden filter herunder, og se mange flere eksempler på webshoppen, hvor filtrene kan købes. Link til webshoppen.

LÆS OGSÅ: Medina sælger sin lejlighed efter seks måneder

LÆS OGSÅ: 'Love Island'-Ida erkender: Jeg kan ikke se mig selv med en mand