TV3-kendis svarer igen: Beskyldt for at udnytte elev

Tidligere på dagen kom det frem, at 'Hells Kitchen'-deltageren Peter Kjeldgaard har udnyttet en kokkeelv som gratis arbejdskraft. En historie han dog selv er dybt uenig i.

Med sit røde hår, sine mange tatoveringer og til tider store mund var det svært ikke at lægge mærke til Peter Kjeldgaard, da han deltog i den danske udgave af 'Hells Kitchen'.

LÆS OGSÅ: Naboer afslører: Politi og ambulance hos Sidney

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Emil Olsen og Olivia Salo fortæller om grunde til, hvorfor man skal se det nye ‘Paradise’...

Efter sin deltagelse fortsatte Peter sit madeventyr. Først som køkkenchef på restaurant Hjorths Badehotel i Skagen, og i dag som forpagter Gjøl Kro i Nordjylland.

Indtil fornylig har alting kørt problemfrit på kroen, men nu er TV3-kendissen endt i noget af en kattepine med en kokkeelev og elevens fagforening 3F

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Linse er blevet HELT karseklippet

Ifølge fagforeningen 3F har Peter Kjeldgaard udnyttet eleven groft ved at lade ham arbejde på Gjøl Kro uden at udbetale løn.

Det skriver TV2 Nord.

Peter Kjeldgaard er dog langt fra enig i beskyldningen. Han beskylder til gengæld kokkeeleven for tyveri.

- Jeg tog ham første gang i at stjæle penge i december. Herefter lavede vi en aftale, som gik ud på, at han ikke skulle have løn, men i stedet arbejde pengene af. Jeg kan godt se, at det er forkert i dag. Jeg var ikke klogere på det tidspunkt. Vi skulle have gjort det på en anden måde, og jeg skulle have udbetalt løn, fortæller Peter, som er meget forarget over hele situationen.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree i nyt forretningseventyr: Satser millioner

En del af familien

- Det er en sindssyg beskyldning. Jeg tog den her kokkeelev til mig, selvom han havde en problematisk baggrund, da jeg gerne ville hjælpe ham. Jeg har holdt hånden over ham, forklarer Peter og fortsætter:

- Jeg har haft et familiært forhold til ham. Jeg har haft ham med på familieudflugter og til julefrokoster. Så gør faktisk lidt ondt, at det er blevet tacklet på den her måde.

Ifølge fagforeningen har den 17-årige elev arbejdet på Gjøl Kro siden august og haft meget overarbejde, hvilket betyder at Peter påkræves at efterbetale 300.000 kroner til eleven.

LÆS OGSÅ: Vild panik under optagelserne til ‘Landmand søger kærlighed’

Peter er dog dybt uenig og klar til at gå rettens vej, hvis det bliver nødvendigt.