HOT NEWS: Umut springer ud som dommer i populært madprogram

Umut Sakarya skifter TV2 og Cha-cha-cha ud med TV3 og en tjans som dommer i populært madprogram.

I aftenens afsnit af 'Hell's kitchen' er det ikke kun Jakob Mielcke, der skal bedømme deltagernes retter – selveste Umut står også klar i kulissen til at bedømme de ’svinsklækre’ retter, som deltagerne serverer.

- Det var meget spændende at være dommer i 'Hell's kitchen'. Jeg kendte jo Mielcke fra Masterchef, hvor jeg også har været gæstedommer, fortæller Umut Sakarya til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Psykisk pres i 'Hell's Kitchen': Flere deltagere forlader programmet

At Umut optræder som gæstedommer, er der en ganske særlig grund til. Menuen i Hell's Kitchen står nemlig i denne uge på gris, og derfor har Mielcke selvfølgelig brug for hjælp fra Danmarks selvudnævnte 'Kongen af gris'.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN! Sådan fester reality-deltagerne: Den rene smittebombe

Med udgangspunkt i grisen skal deltagerne imponere Umut i aftenens afsnit, og det skal vise sig at blive en udfordring. For ligesom Jacob Mielckes forventninger er Umuts forventninger til deltagerne tårn høje.

- Deltagernes niveau var lidt skrællet. Nogen få kom op med nogle gode retter, og de imponerede rimelig meget. Andre kom dog op og serverede noget, som mindede om en flækket træsko, fortæller Umut Sakarya.

LÆS OGSÅ: Stjernepar venter barn: Afslører babys køn og ankomst

Umut Sakarya slutter sin dommer-tjans af med at udnævne et vinderhold, og han inviterer holdet med på gilde på Guldkroen, hvor der er lagt op til en festlig aften med sovs på.

Se med i aften klokken 20 på TV3 og Viaplay, når Umut gæster 'Hell's kitchen'.

Se klippet hvor Mielcke introducerer Umut.