'Hell's Kitchen'-deltager: Det var værre end at sidde i fængsel

Forholdene i ‘Hell’s Kitchen’ levede op til programmets navn, og de var med til at afføde et psykisk og fysisk pres hos flere af deltagerne.

I den aktuelle sæson af ‘Hell’s Kitchen’ finder man deltageren Peter. Med sit røde hår, sine mange tatoveringer og sin store energi – og til tider store mund – er han svær at gå glip af. For Peter var 'Hell's Kitchen' på mange måder en fantastisk oplevelse, men forholdene burde have været bedre, mener han.

LÆS OGSÅ: Stjernepar venter barn: Afslører babys køn og ankomst

- Jeg ville hellere sidde i fængsel igen, end at leve under de forhold, som vi levede under i 'Hell's Kitchen'. Jeg synes, at forholdene i 'Hell's Kitchen' var forfærdelige, fortæller Peter til Realityportalen.

Peter taler af erfaring. Han har en dybt kriminel fortid, hvilket har resulteret i, at han har været inde og sidde tre gange.

- I fængslet har du din egen celle, men her bor du med 14 andre mennesker, som du skal tilpasse dine behov ud fra. Jeg er en fyr, der har ADHD på den lede klinge, så det var udfordrende og stressende, fortæller Peter.

LÆS OGSÅ: Så du ham i går aftes? 'Landmand' Claus fik nok

Sovesalene var Peter indforstået med, da han sagde ja til at deltage i programmet. Der var dog flere ting, som kom bag på ham.

- Til castingen fik vi at vide, at det var et nyt hus, vi skulle bo i. Det viste sig så at være en kælder midt i København. Derudover var det mad, som vi fik leveret fra et cateringfirma, virkelig ringe, og så blev vi vækket klokken lort om morgenen, fortæller Peter.

Noget tyder altså på, at produktionsselskabet ikke kunne leve op til de løfter, som de i første omgang gav deltagerne. Peter bærer dog ikke nag, og han har da også flere positive ting at sige om oplevelsen.

- Jeg er en type, der generelt brokker mig meget, så nu vil jeg også lige være lidt positiv. Produktionsholdet var rigtigt gode til at veje op for de dårlige forhold og tage sig af os. De var hurtige til at løse problemerne, når de opstod, og hvis man ser på oplevelsen som en helhed, var det en fantastisk oplevelse, som jeg ikke ville have været foruden, fortæller Peter.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Umut springer ud som dommer i populært madprogram

Flere deltagere er enige

Flere af deltagerne har udtalt sig om forholdende i 'Hell's Kitchen', og deres oplevelser stemmer godt overens med Peters.

- Vi boede alle sammen i en kælder, hvor vi sov i en sovesal. Det var hårdt slet ikke at have noget privatliv, fortæller deltageren Marie til Realityportalen.

- Vi fik rigtigt dårlig mad. Vi fik slet ikke lov til at spise det mad, som vi selv lavede og serverede. Det var som at være på en spejderlejer, og der var over 30 grader i den sovesal, vi sov i. Men det  var jo det, som vi havde meldt os til. Det var bare svært nogle gange, tilføjer Adelaide.

LÆS OGSÅ: TV3-deltager åbner op om kriminel fortid

I aftenens afsnit af 'Hell's Kitchen', har Peter har gang i en lille flirt med en af de andre deltagere. Se klippet herunder: