SE VIDEOEN: 'Nybygger'-hus jævnet med jorden

Alt er væk fra huset, som Lucas og Martin indrettede i 'Nybyggerne'. Se videoen i artiklen.

Hvert år kan seerne følge med i fire pars 'Nybygger'-eventyr, når de renoverer og indretter de flotte huse. Her bliver brugt et hav af lækre materialer, og deltagerne ligger krop og sjæl i hvert et rum.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV3 med kæmpe ‘Robinson’-brøler

Men er man ikke den heldige vinder af huset, må man i stedet være vidende til, at huset efterfølgende bliver fuldstændig ryddet for al inventar.

Den erkendelse måtte Lucas og Martin sande, der sidste år medvirkede i programmet i Sønderborg, da de i weekenden besøgte vinderparret Reece og Caroline sammen med tidligere og nuværende deltagere.

- Vores skønne hus er desværre ‘jævnet med jorden’ - alt er mildest talt rykket ud. Nu rykker håndværkere snart ind og får lavet huset til en standard løsning, skriver Martin i et opslag på Instagram og tilføjer en grædende emoji.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV3 med kæmpe ‘Robinson’-brøler

Til Realityportalen uddyber Martin nu, hvad han og Lucas mener om, at huset er fuldstændig tømt.

- Det er selvfølgelig trist at se alt ens hårde arbejde og fede design og løsninger blive rykket ud og smidt væk. Vi kender - eller kendte - hvert et hjørne i det hus, og vi har virkelig grint og grædt i processen med at lave det, forklarer han.

I videoen herunder kan du se, hvordan huset ser ud, efter det er blevet tømt for Martin og Lucas' inventar.

(Video: Privat)

LÆS OGSÅ: Se den sjove video: Jaffer og Bolette skal giftes

Ressourcespild?

I opslaget spørger Martin, hvad andre synes om, at alt i 'Nybygger'-husene bliver fjernet og smidt ud. Og her vælter det ind med kommentarer.

Heidi, som medvirker i denne sæson af 'Nybyggerne', er også forarget.

- Så synd de rydder husene. Det er jo slet ikke til at bære. Både i forhold til alt det arbejde og de følelser, der bliver lagt i, men selvfølgelig også virkelig skidt for miljøet.

LÆS OGSÅ: Mads Steffensen gør comeback: Tilbage på skærmen

Andre følgere lægger også stor vægt på, at det er ressourcespild og dårligt for miljøet. Der er sågar en, der skriver, at det giver hendes lyst til at boycotte programmet.

Selvom rydningen af huset i Sønderborg har været et slag i ansigtet for Lucas og Martin, så er det heldigvis ikke noget, de lader sig kue af.

- Vi er slet ikke færdige med at bygge og glæder os til den dag, vi skal istandsætte vores næste hus. Det er en fantastisk proces, og vi har fået så meget med fra 'Nybyggerne'!, afslutter Martin til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Mette Bluhme Rieck afslører: Her blev jeg friet til

LÆS OGSÅ: Andreas Jebro til sønnen: Gør ikke som mig