'Paradise'-babe om at blive mor: Jeg glæder mig

Den tidligere deltager i 'Paradise Hotel' er slet ikke i tvivl om, at hun er klar på livet med børn.

‘Paradise Hotel’-baben Jasmin Victoria og sangeren Kevin ‘Bro’ Andreasen nyder i disse dage ferielivet på Tenerife og hinandens selskab. De to stod i sommeren 2021 frem som par, og siden har forholdet kørt på skinner.

LÆS OGSÅ: Emili Sindlev afslører alt: Psykisk vold og utroskab

Artiklen fortsættes under videoen fra 'Paradise Hotel's finalefest... 

Jasmin, der for et år siden blev et kendt ansigt, da hun deltog i sæson 17 af ‘Paradise Hotel’, deler normalt ikke så meget ud af sit privatliv på de sociale medier, men i en spørgerunde på Instagram sætter hun alligevel nogle ord på, hvordan hun har det med tanken om at få børn, og hvornår hun forestiller sig, det skal ske.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens mareridt: Mister jeg min baby?

- Jeg har ikke umiddelbart en alder, jeg direkte sigter efter at få børn i. Lige nu er jeg studerende, jeg har rigtig meget arbejde og en masse lande, der stadig skal krydses af inden. Om det er to år eller 10 år, kommer helt an på situationen, skriver Jasmin, der til daglig læser til sygeplejerske.

Selvom hun ikke helt er der, hvor hun er klar til at blive mor, så ved hun, at det skal ske.

- Når det så er sagt, er der ingen tvivl om, at jeg skal have børn, og jeg glæder mig utroligt meget - selvom der helt sikkert er et par stykker iblandt, der synes, det lyder utrolig skørt, kan man læse i den tidligere 'Paradise'-deltagers story.

Jasmin var en del af startcastet i sæson 17. Hun røg ud, da Nikolaj Hvidman til en parceremoni valgte hende fra til fordel for Anne K.

LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører de nye tv-planer