'Paradise'-babe har startet virksomhed: Klar til 'Løvens hule'

Den smukke tatovør, Signe Modin, er sprunget ud som iværksætter, og næste skridt er 'Løvens hule'.

Der er langt fra de klassiske paradisoer til Signe Modin, som blev den første til at forlade sæson 18 af 'Paradise Hotel'. I stedet for at tjene penge på barjobs, online coaching og instagram reklamer, arbejder hun som selvstændig tatovør. Derudover er hun fornyelig sprunget ud som iværksætter. Hun har skabt virksomheden FLOW sammen med sin søster, som er en datingvirksomhed, som skal gøre dating sjovere, nemmere og mere afslappende.

- Det var faktisk min søster, som fik ideen til FLOW. En date bad hende om at lave et spil, som de kunne spille på daten. Super mærkeligt, men det fungerede pisse godt. Jeg fik lov til at låne det og havde også succes med det. Så tilbage i oktober satte min søster spillet i produktion, og så fik vi smidt det til salg i december sidste år, forklarer Signe til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Geggo laver tv igen: Er det ‘Bryggen’?

Lige nu søger 'Løvens hule' nye deltagere, og programmet har også været oppe og vende hos de to søstre.

- Vi har helt klart overvejet Løvens Hule, men vi har snakket om at vente lidt, da vi er i gang med at udvikle nye spil til sortimentet - so stay tuned, det næste spil bliver ægte frækt, slår Signe fast.

LÆS OGSÅ: Blev venner i ’Til middag hos’: Nu tager de på ferie

Søsteren og Signe har tidligere haft svært ved at arbejde sammen, men det problem har de ikke længere.

-  den her gang er det som om vi begge har lyst til at det skal fungere, og vi er faktisk kommet meget tættere på hinanden af det, så det er bare fucking Nice.

LÆS OGSÅ: Reality-dronning laver stort karriereskift