'Nybyggerne'-par deler glædelig nyhed

Parret er blevet forlovet i lørdags et helt særligt sted.

Lucas Lohmann og Martin Storgaard kendt fra 'Nybyggerne' på TV 2 delte i aftes en glædelig nyhed midt i ferniseringen af Martins nye kunstværker.

- Efter 'Nybyggerne' er jeg bare blevet endnu mere forelsket i Martin, end jeg nogensinde har været, så jeg tog mig mod og købte to ens halskæder, og så friede jeg sgu, fortæller Lucas til HER&NU torsdag aften.

Artiklen fortsætter under videoen af Martins fernisering.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler afslører babyplaner

Lucas friede på den café, hvor parret mødte hinanden tilbage i 2014, hvor de begge arbejdede på den samme café på Frederiksberg.

- Han havde inviteret mig ud på burger og cola, og så havde han forberedt at skulle sige en masse, men han endte bare med at græde, og så skød han en lille æske ind over bordet og spurgte, om jeg ville gifte mig med ham, og så begyndte vi begge at græde midt på caféen, fortæller Martin, der ikke havde set den komme.

LÆS OGSÅ: Teitur tiltalt for voldtægt

Lucas havde forventet en lidt anden reaktion fra Martin.

- Jeg kender jo Martin, og jeg troede, han ville flyve op under loftet af glæde, men i stedet begyndte han at græde af glæde. Men han blev så glad og rørt, og det var helt igennem fantastisk, fortæller Lucas.

LÆS OGSÅ: Lasse og Line flytter sammen: Her er Lines krav

Lucas fik ikke sagt, hvad han ville sige til Martin i lørdags, men de ord sagde han så torsdag aften til ferniseringen i stedet.

- Jeg er bare så stolt af den rejse, vi har været på. Vi mødte hinanden i 2014, og der var der ingen, der vidste, at jeg var til fyre. Jeg havde boet med en pige lige inden, og jeg troede, jeg skulle have børn med hende, men så fandt jeg Martin og var skabsbøsse i lang tid, hvor vi gik og holdt vores forhold skjult, fortæller Lucas.

'Nybyggerne' på landsdækkende tv var Martin og Lucas sidste punktum i rejsen i forhold til ikke at ville skjule deres forhold længere.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par åbner egen butik: En kæmpe drøm

Bryllupsplaner

Lige nu er parret ved at finde ud af, hvor brylluppet skal holdes og hvornår, men de har nogle tanker.

- Vi ved, det ikke skal være et kirkebryllup, og vi har nogle tanker. Vi har for eksempel et sommerhus, man kunne forvandle til en fed havefest. Der er mange muligheder, men det bliver ikke op ad kirkegulvet, fortæller Lucas.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe afslørede utroskab: Nu fortryder hun 

Parret er meget åbne for muligheder i forhold til vielse, og én ting er de enige om - halskæderne bliver skiftet ud med ringe til vielsen.

- Han har lovet, at når vi skal giftes, så skal der en ring på, fortæller Lucas, der friede med to ens halskæder.

LÆS OGSÅ: Anna frustreret over rygter: Det er en privat sag