‘Nybyggerne’-Malenes svære barndom: Misbrugt af far

Hos Christian har Malene fundet det, hun søgte ovenpå en barsk barndom.

Med deres altid matchende gule tøj, drilske kommentarer og høje humør er det svært at undgå at lægge mærke til 37-årige Malene og 51-årige Christian i 'Nybyggerne' på TV 2. De summer af overskud og lykke dagen lang, men vejen dertil har på ingen måde været en dans på roser.

Malene har gennem sin barndom kæmpet med sin far, som misbrugte hende seksuelt, og med sin mor, som vidste besked, men ikke greb ind. Voldtægterne foregik gennem syv lange år, og dagligt lå hendes far klar i ægtesengen og ventede på hende.

LÆS OGSÅ: Albert og Jenna svarer på kæresterygter

- Nogle episoder i mit liv har været meget mørke, og jeg har kæmpet en hård kamp for at slippe fri fra fortiden, fortæller Malene til HER&NU.

- Det første store skridt mod en anderledes fremtid tog jeg, da jeg var 22 år. Jeg besluttede mig for, at jeg ikke længere ville være et offer for min fars tyranni, og jeg tog derfor bladet fra munden og meldte min far til politiet, fortæller Malene.

Malenes far blev efter en lang retsag idømt seks års fængsel og skulle betale en erstatning på 125.000 kr. til Malene.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerner i 'Fangerne på fortet': Rollerne bliver byttet om
Drømmen der blev til virkelighed
Malene havde holdt på sin fars hemmelighed hele sin barndom af frygt for konsekvenserne. Det, som dengang holdt hende ovenpå, var ikke troen på retfærdighed men blot en enkelt drøm. En drøm om en dag at skabe sin egen familie.

- Jeg har altid haft en drøm om at skabe min egen familie, og give en kærlighed til mine børn, som jeg aldrig selv fik. Den drøm var så stor, at jeg blev ved med at fokusere på den gennem min barndom, fortæller Malene til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller: Jeg har haft bulimi i 10 år

 Hos Christian har Malene fundet det hun søgte ovenpå en barsk barndom (Foto: Klaus Bo Christensen)

I dag er Malenes drøm gået i opfyldelse. Sammen med Christian er det lykkedes hende at skabe den familie, som hun altid har fantaseret om.

- Christian betyder alt for mig. Han er min bedsteven, min kollega og min store kærlighed. Han er åben, og han har aldrig dømt mig eller sat mig i en offerrolle. Han ser mig, for den jeg er, fortæller Malene.

- I dag bor Malene og Christian på Møn sammen med deres børn Nimbus på 10 år og Coco på 6 år. Malene har i dag ikke kontakt til sin mor, og hendes far er afgået ved døden.
Brev til mor
- Du må opgive det liv, du er vant til, for at få det liv du har drømt om, skriver Malene i sin bog 'Brev til mor'. Bogen handler om at være mønsterbryder og komme ovenpå efter en svær barndom.LÆS OGSÅ: Ditte Julie bryder tabu: Jeg nyder tiden uden mine børn

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer'-babe skældt ud for at tabe sig
Med deres altid matchende gule tøj, drilske kommentarer og høje humør er det svært at undgå at lægge mærke til 37-årige Malene og 51-årige Christian i 'Nybyggerne' på TV 2. De summer af overskud og lykke dagen lang, men vejen dertil har på ingen måde været en dans på roser. Malene har gennem sin barndom kæmpet med sin far, som misbrugte hende seksuelt, og med sin mor, som vidste besked, men ikke greb ind. Voldtægterne foregik gennem syv lange år, og dagligt lå hendes far klar i ægtesengen og ventede på hende. LÆS OGSÅ: Albert og Jenna svarer på kæresterygter - Nogle episoder i mit liv har været meget mørke, og jeg har kæmpet en hård kamp for at slippe fri fra fortiden, fortæller Malene til HER&NU. - Det første store skridt mod en anderledes fremtid tog jeg, da jeg var 22 år. Jeg besluttede mig for, at jeg ikke længere ville være et offer for min fars tyranni, og jeg tog derfor bladet fra munden og meldte min far til politiet, fortæller Malene. Malenes far blev efter en lang retsag idømt seks års fængsel og skulle betale en erstatning på 125.000 kr. til Malene. LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerner i 'Fangerne på fortet': Rollerne bliver byttet om Drømmen der blev til virkelighed Malene havde holdt på sin fars hemmelighed hele sin barndom af frygt for konsekvenserne. Det, som dengang holdt hende ovenpå, var ikke troen på retfærdighed men blot en enkelt drøm. En drøm om en dag at skabe sin egen familie. - Jeg har altid haft en drøm om at skabe min egen familie, og give en kærlighed til mine børn, som jeg aldrig selv fik. Den drøm var så stor, at jeg blev ved med at fokusere på den gennem min barndom, fortæller Malene til HER&NU. LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller: Jeg har haft bulimi i 10 år Hos Christian har Malene fundet det hun søgte ovenpå en barsk barndom (Foto: Klaus Bo Christensen) I dag er Malenes drøm gået i opfyldelse. Sammen med Christian er det lykkedes hende at skabe den familie, som hun altid har fantaseret om. - Christian betyder alt for mig. Han er min bedsteven, min kollega og min store kærlighed. Han er åben, og han har aldrig dømt mig eller sat mig i en offerrolle. Han ser mig, for den jeg er, fortæller Malene. - I dag bor Malene og Christian på Møn sammen med deres børn Nimbus på 10 år og Coco på 6 år. Malene har i dag ikke kontakt til sin mor, og hendes far er afgået ved døden. Brev til mor - Du må opgive det liv, du er vant til, for at få det liv du har drømt om, skriver Malene i sin bog 'Brev til mor'. Bogen handler om at være mønsterbryder og komme ovenpå efter en svær barndom. LÆS OGSÅ: Ditte Julie bryder tabu: Jeg nyder tiden uden mine børn LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer'-babe skældt ud for at tabe sig