Fejlklipning i 'Nybyggerne': Her er den sande historie

Alt er bestemt ikke, som det ser ud på tv, og af og til er det helt forkert.

I onsdagens afsnit af 'Nybyggerne' kunne man se Frederikke blive helt blød i knæene, da Anders sad udenfor deres grønne hus og spillede John Lennons ikoniske sang 'Imagine'. Det var et smukt øjeblik, som TV 2 var så heldige at få foreviget.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Derfor kunne Trine og Mikkel fra 'Nybyggerne' ikke få børn

- Jeg kan jo virkelig godt lide, når Anders spiller guitar og synger. Og så den der sang, han spillede der, lød det smilende fra Frederikke, da parret efterfølgende var i sync (der hvor de fortæller om de ting, de har lavet og oplevet overfor kameraholdet, red.).

Virkeligheden er en anden

Men i virkeligheden er alt slet ikke, som det ser ud på tv. Og i virkeligheden fangede TV 2 slet ikke det øjeblik, som Frederikke blev berørt over. Det afslører hun på Instagram.

LÆS OGSÅ: WOW: Så høj var Lennys promille, da politiet kom

- “Dén sang!” I gårsdagens program om forhaven sagde jeg, at lige den sang gjorde mig ekstra blød i knæene. Det var så bare ikke lige den, de viste. Men her har I et lille klip af den rigtige, som Anders spillede for mig, mens vi ventede på finalen for forhaverne, skriver hun.

LÆS OGSÅ: WOW: Geggo og Cengiz afslører stor nyhed

Det viser sig, at den rigtige sang er Coldplays 'Green Eyes' og altså ikke 'Imagine'. Hør Anders' version af den rigtige sang herunder.