Efter tre nye operationer: Jackie Navarro overrasket

Jackie giver status efter operationen.

For en uge siden lagde 36-årige Jackie Navarro sig under kniven for at få foretaget tre omfattende operationer, der skal føre hende endnu tættere på sin drømmekrop.

Den smukke stjerne fra 'Forsidefruer' har længe overvejet operationerne, efter hun har født de fire børn, Theodor, Victor, Cherie og Chloé Valentina, og kunne se, at det havde sat sine spor på blandt andet maven.

LÆS OGSÅ: Jackie presset af produktionen: Jeg valgte det ikke selv

Forandringerne på maven kunne nemlig ikke bare trænes væk, så Jackie Navarro har fået opstrammet bugmuskulaturen, da hendes mavemuskler har været delte, og derudover har hun også fået foretaget et brazilian butt lift - en operation, hun også fik for omkring to år siden.

- Jeg har også fået lavet noget, som hedder high definition liposculpture, hvor man går ind og ændrer på skulptur og talje, forklarede Jackie i sidste uge.

LÆS OGSÅ: Lasse og Line flytter sammen: Her er Lines krav

Nu, hvor det er over en uge siden, operationerne fandt sted, giver hun en status på, hvordan det går. Det kommer faktisk lidt bag på hende, hvordan hendes krop har taget i mod det hele.

- Jeg har det overraskende godt. Jeg har lidt kløe på maven, især om natten, men det skulle være helt normalt, når man får lavet maven. Jeg er gående, har mere energi og er egentlig ved at være mig selv, skriver Jackie i en insta story, hvor hun fortæller, at bagdelen stadig er gul og blå.

LÆS OGSÅ: Teitur tiltalt for voldtægt