CHOK: Jasmin stiller Bro vildt ultimatum

Bro er nødsaget til at begynde på antabus for at beholde Jasmin.

Jasmin Victoria og Kevin 'Bro' Andreasen er et af de helt populære reality-par, og mange har fulgt med og heppet på dem som par, siden de i juli 2021 meldte ud, at de var faldet for hinanden.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk indlagt på grund af stoffer

Artiklen fortsættes under videoen med Klara Montes fra 'Paradise Hotel'...

Men deres kærlighedshistorie har ikke altid været ligetil og lykkelig, for der har også været mange udfordringer midt i nyforelskelsen. Det åbner reality-parret helt op om i 'Bro & Jasmin', der får premiere den 12. april på discovery+.

Det skriver Discovery Networks Denmark i en pressemeddelelse.

Her fortæller Bro blandt andet, at han er startet på antabus for at få styr på sine lidt for løsslupne vaner og festlige livsstil. Den livsstil har Jasmin bedt ham om at skrue ned for, hvis de to skal have en fremtid sammen som par.

For Jasmin har det haft en pris at have et kamera i ryggen i alt det, som hun har været igennem sammen med Bro. Især fordi hun som menneske egentlig gerne vil være privat. Men alt med at være privat har hun lagt på hylden under optagelserne.

LÆS OGSÅ: Oliver om utroskab: Hård og ubehagelig tid

- Det vigtigste for mig i den her proces har været, at Kevin har været ved min side. Det har været hårdt, men vi har også haft en masse sjov med at lave programmet sammen. Vi blotter os jo utroligt meget, for vi er begge enige om, at vi ikke kun vil vise et glansbillede. Vi besluttede tidligt, at vi ville være ærlige og vise det hele. Også bagsiden af medaljen. Det har været meget vigtigt for os, siger den tidliger 'Paradise Hotel'-deltager.

For Bro er det også helt specielt at åbne så meget op, som han gør i 'Bro og Jasmin'.

- Jeg har jo tidligere haft et program, hvor man fulgte mig. Men der var jeg ærlig talt lidt mere påpasselig med at vise mig 100 procent. Nu er jeg et andet sted i mit liv. Seerne kommer til at træde direkte ind i mit og Jasmins liv. Man kommer ikke tættere på det ”sande” mig, siger Bro om reality-programmet.

LÆS OGSÅ: Tidligere sportsstjerne afslører graviditet

Udfordringer i forholdet

Hos Discovery er de begejstrede for deres nye reality-serie og ser det som helt unikt, at de har fået lov til at komme helt tæt på de to reality-stjerner.

- I 'Bro & Jasmin' bliver seerne mødt af den klassiske historie om to unge mennesker, der er stormende forelsket. Men med i den ligning er, at det er to ualmindeligt farverige og festlige personer. Det er ærligt og nærværende tv, når der opstår konflikt mellem image, forelskelse og karriere. Vi er rigtig glade for, at danskerne får en helt unik adgang til at følge Kevin og Jasmin i den spæde start af deres forhold. Det er stærkt, at det nyforelskede par har valgt at give et kamerahold og danskerne fuld adgang til deres privatliv på godt og ondt, siger programdirektør hos Discovery Networks Danmark Pil Gundelach Brandstrup.

Tidligere har Discovery også lavet populære serier om Philine og Bendtner samt Remee og Mathilde.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-deltager klar som ‘Vild med dans’-vært