Bro er skuffet over sig selv

Bro ville ønske, han kunne styre sit alkoholindtag.

I det nyeste afsnit af 'Bro & Jasmin' er et af omdrejningspunkterne igen. Kevins alkoholforbrug og manglende evne til at sige fra, når han drikker. Han var ellers stoppet, men nu er han endnu en gang faldet af vandvognen.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne løber sit maraton nummer 1000

- Jeg ved godt, at det her bare er en periode, som er tilbage igen. Men jeg er skuffet over, jeg ikke bare blev ved med at holde det. Jeg trives jo heller ikke i det for at sige det mildt. For man kan jo godt mærke, at kroppen ikke har det godt, når man er ude og fyre den af. Og vores forhold kan heller ikke trives i det, fastslår Kevin.

LÆS OGSÅ: Bro og Jasmin sammen igen

Skal lære at styre det

Kevin ville ønske, han kunne knipse med fingrene og fjerne lysten til at tage ud og drikke, men det er bare svært, indrømmer han.

LÆS OGSÅ: Mikkel afslører: Har hele tiden været kærester med Amalie

- Jeg hygger mig, når jeg får et par øl, men jeg kan også godt se, jeg skal fucking lære at kunne styre det, og det bare bliver ved det. Jeg stoppede i behandling, fordi jeg ikke rigtig følte, jeg kunne bruge det til noget. Når man har holdt sig på måtten i et stykke tid, kan kroppen godt have lyst til at spasse lidt ud.

Se klippet med 'Bro & Jasmin' herunder, og se hele afsnittet på Discovery+.