Jasmin Victoria (Foto: Janus Nielsen)
Jasmin Victoria (Foto: Janus Nielsen)

NU ER DET AFGJORT: Her er årets babe 2022

10 kvinder var nomineret til prisen, men én stærk kvinde løb med sejren.

Det seneste år har mange smukke, kloge, sjove og stærke kvinder været med til at gøre dansk reality-tv endnu bedre, og med læsernes hjælp har vi nu fundet frem til, hvem der har gjort det bedst hele vejen rundt.

LÆS OGSÅ: TILLYKKE! Sonny og kæresten deler stor nyhed

Artiklen fortsætter under videoen...

Årets babe blev 24-årige Jasmin Victoria.

- Det var rigtig sødt af folk at stemme på mig! Tusind tak for det, fortæller Jasmin til Realityportalen.

Jasmin tonede først frem på de danske reality-skærme, da hun deltog i 'Paradise Hotel' sæson 17. Men hendes reality-CV slutter ikke her. Tværtimod.

LÆS OGSÅ: Dansk sangstjerne er blevet single

Efter sin deltagelse i 'Paradise Hotel' fandt hun sammen med sangeren Kevin 'Bro' Andreasen i sommeren 2021, og det blev til mere end bare kærlighed mellem de to. Det blev også til et tv-program.

'Bro & Jasmin' har nu kørt sin anden sæson på Discovery+, hvor seerne har været vidne til den rå virkelighed, der var deres forhold. Senest åbnede Jasmin modigt op om, hvordan hun fandt ud af, at 'Bro' havde været hende utro tilbage i juni år.

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget ligner datteren Angelina Jolie

Jasmin Victoria er også ganske populær på de sociale medier. Hun er dagligt aktiv på sin Instagram, hvor hun i skrivende stund har 119.000 følgere.

Stort tillykke til årets stærkeste, sjoveste, klogeste og smukkeste kvinde med prisen som 'Årets babe 2022'. Her kan du se, hvem der ellers var nomineret til prisen.

LÆS OGSÅ: Husker du? De blev gift i 2022