Familien Fra Bryggen 2019 (Foto: Janus Nielsen)
Familien Fra Bryggen 2019 (Foto: Janus Nielsen)

'Bryggen'-stjerne udsat for had

Der blev skubbet og sparket, og ingen kom med indvendinger.

Niels Laigaard, også kendt som Moster Niller fra 'Familien fra Bryggen', har været udsat for en grov oplevelse. Det fortæller han på Instagramprofilen levogladleve, der kæmper for LGTBQ+-personers rettigheder.

- Jeg sidder i bussen på vej hjem fra arbejde. Jeg tager 5A mod Nørrebro. Der kommer en gruppe unge fyre ind i alderen 15-17 år. Den ene sætter sig ved siden af mig, mens de andre sætter sig rundt omkring, fortæller Niels og fortsætter:

- Ham, der sidder ved siden af mig, begynder at tale nedladende til mig og kommer med seksuelle kommentarer, mens de andre bare nikker og anerkender ham. Der bliver blandt andet sagt, at en af dem vil kneppe mig så hårdt, at jeg flækker og dør.

LÆS OGSÅ: Derfor flytter Linse fra Moppers lejlighed

Ingen hjælp på trods af vold

Selvom bussen er fuld af andre passagerer, er der ingen, der blander sig i de unge fyres opførsel over for Niels. Og da han skal stige af bussen, eskalerer det.

- Jeg beder høfligt om at komme ud, så jeg kan stige af bussen. Men fyren sætter knæene op på sædet foran mig, så jeg må mase mig igennem, forklarer Niels, der lykkedes med at komme hen til udgangen.

- Der er ingen, der rejser sig og hjælper. Men på vej ned ad trappen mærker jeg en fod i ryggen. Jeg bliver sparket ud ad bussen. Jeg lander fladt på maven på fortovet og rejser mig hurtigt og går videre. De må ikke se min reaktion, de må ikke vinde over mig. Jeg græder ikke, jeg er i chok.

LÆS OGSÅ: Linse indrømmer: Jeg savner at være i fængsel

Siger mere om dem

Selvom Niels helst ville være den ubehagelige oplevelse foruden, påvirker den ham ikke særlig meget den dag i dag.

- Snak og blikke går mig ikke på, fortæller Niels, da Realityportalen spørger, hvordan han har det med oplevelsen i dag.

- Jeg ved, at det er folk med et dårligt syn på andre mennesker, og jeg har mere ondt af dem end af mig selv. Ens syn på andre mennesker siger meget om, hvem man er.

- Jeg er bare glad for at være mig selv, og det får ingen lov til at ændre på, afslutter Niels.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang og Troels udvider familien: Tager gerne imod råd til fødslen

LÆS OGSÅ: 'Hjem til gården'-vinder mistede nært familiemedlem under optagelserne