‘Årgang 20’-mor vaccineret: Jeg var meget i tvivl

Maria Mainz fra 'Årgang 20' fik i går sit første stik, men hun har været meget i tvivl.

Maria Mainz fra TV 2-programmet 'Årgang 20' fik i går det første stik i vaccinationsprogrammet mod COVID-19. Det var dog ikke nogen nem beslutning for Maria at skulle lade sig vaccinere.

- Jeg har været meget i tvivl, da jeg har været bange for, hvilke konsekvenser den vil have. Jeg er bange for, at der kommer alvorlige bivirkninger, vi ikke har set endnu, forklarer Maria til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Caroline Wozniacki er blevet mor

Maria har dog ikke indtil videre haft bivirkninger af vaccinen, som mange får de første dage efter stikket.

- Jeg føler ingen tegn på sygdom, så det er dejligt, men til gengæld føler jeg, at jeg har fået verdens største lammer. Jeg har så mega ondt i armen, fortæller Maria.

LÆS OGSÅ: Ung mor opløst i tårer over kønnet på sin baby

Daniel Brask-Andersen, Louie og Maria Mainz (Foto: Michael Stub)
Daniel Brask-Andersen, Louie og Maria Mainz (Foto: Michael Stub)

Daniel takkede nej

Marias forlovede Daniel takkede i første omgang nej til vaccinen, da han blev tilbudt den i forbindelse med sit arbejde.

- Han (Daniel red.) fik den tilbudt som en af de første, da han arbejder med børn i risikogruppen, men den takkede han nej til, hvilket jeg er glad for, da det var AstraZeneca. Han takkede nej, fordi han også var bange for alvorlige bivirkninger på sigt. Vaccinen blev lavet så hurtigt, og man har ikke set, hvordan folk reagerer længere ude i fremtiden. Vi er så unge, så vi mente godt, at vi kunne klare corona, fortæller Maria.

LÆS OGSÅ: Bendtner lagt ned af kritik

Ændrede mening

Selvom Maria og Daniel har haft meget tvivl om vaccinen, og selvom Daniel i første omgang takkede nej, så har de alligevel besluttet sig for at blive vaccineret, og det er der god grund til.

- Vi fandt ud af, at Louie er i risikogruppen, og så var vi slet ikke i tvivl om, at vi ville tage vaccinen. Vi har hørt, at man stadig kan smitte og få corona efter vaccinen, men hvis det bare kan beskytte Louie en lille smule, så er der ingen tvivl, fortæller Maria, der samtidig er træt af at blive testet hele tiden.

Maria er blevet vaccineret med Pfizer og skal have sit andet stik den 21. juni, mens Daniel stadig venter på sin indkaldelse til vaccinen, da han er lidt ældre end Maria.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-date afslører: Sådan er Casper, når kameraet er slukket

LÆS OGSÅ: UH! Linse tilbage på skærmen