'Årgang 20'-mor afslører: Kæmpe uenighed om brylluppet

Selvom kærligheden er stor, så må der i sidste øjeblik laves et stort kompromis til Maria og Daniels brullyp

Hvis der er noget, man ikke ønsker at gå på kompromis med, så er det sit bryllup. Det kommer Maria Mainz og Daniel Brask-Andersen dog ikke udenom, der er nemlig én ting, som de to slet ikke er enige om forud for deres store dag på lørdag.

LÆS OGSÅ: Endnu et ‘Paradise’-par: Vi mødtes efter Mexico

Det er nok næppe gået nogens næse forbi, at Danmark er gået videre til kvartfinalen i EM, og at selv samme kvartfinale skal spilles på lørdag kl. 18.00 - lige midt i Maria og Daniels bryllupsmiddag, og her starter uenigheden så.

- Det er faktisk et KÆMPE dilemma! Nu skal jeg giftes med en stor fodboldfan, og mange af gæsterne er også kæmpe fodboldfans! Personligt går jeg ikke op i fodbold, men jeg ved godt, at denne her kamp er noget særligt! Vi snakkede meget frem og tilbage og var meget meget uenige. Daniel ville gerne have storskærm, så alle kunne se det, hvor jeg intet ville have, altså ingen fodbold til brylluppet, fortæller Maria.

LÆS OGSÅ: Realitypar sønderknust: 1-årig datter død i tragisk ulykke

De to nåede dog endelig til et kompromis og sendte følgende besked ud til alle deres bryllupsgæster:

- Hej alle sammen. Nu står vi i den situation, at Danmark er gået videre, og den næste kamp er på lørdag under middagen. Vi har vendt og drejet situationen, da vi gerne vil gøre alle glade, men heller ikke vil have, at det skal tage opmærksomheden. Vi har valgt at gøre således: Toastmaster opdaterer hele selskabet, hvis der sker vigtige ting, såsom mål eller andre meget vigtige ting, han rejser sig op og siger det. Toastmaster sørger for, at der er pause de sidste 15-20 minutter af hver halvleg, og der er i MERE END VELKOMMEN til at se fodbold, hvis I har lyst, men kun når der er pause. Derudover frabeder vi, at folk sidder på deres telefoner og ser kamp under middagen. Vi håber at alle er med på det, og kan se det fra vores (Min haha) side af.

LÆS OGSÅ: Realitypar sønderknust: 1-årig datter død i tragisk ulykke

Blandet modtagelse

Beskeden er ifølge Maria blevet modtaget med blandede følelser, men både hende og Daniel er tilfredse med kompromiset, og de holder fast i det.

- Der er noget stykker, der har skrevet til os, at de synes, vi skal ændre mening, og at det er en meget vigtig kamp for mange mennesker. Men ingen har heldigvis meldt afbud. Jeg håber bare ikke, at det kommer til at forstyrre under taler, eller at folk sidder med deres skærme under bordet - men jeg synes, det er ret fint, den måde det bliver gjort på.

LÆS OGSÅ: Endnu et ‘Paradise’-par: Vi mødtes efter Mexico

Udover lige dilemmaet omkring fodbolden så er parret ved at være klar til den store dag. Det bliver dog en travl uge, fordi en del af Marias aftaler op til brylluppet blev rykket, da hun i forrige uge blev ramt af corona og måtte være isoleret i en uge. Derfor er Marias kalender booket helt op frem mod brylluppet, men hun slipper altså for at skulle ud og skaffe en storskærm også.

Hvad mener I, burde Maria og Daniel have storskærm til deres bryllup?