Afsløring! Her er værten på ny sæson ‘Landmand søger kærlighed’

Senere på året får sæson 9 premiere, og det bliver med et velkendt ansigt i spidsen for det hele.

Fredag morgen kunne TV 2 løfte sløret for det nye hold af landmænd, som vi om kort tid får lov til at følge i deres jagt på den eneste ene.

LÆS OGSÅ: Hård løve er blevet blød i knæene: Smask forelsket i kendis

Artiklen fortsættes under videoen med Lene Beier, der og manden, Anders, der er til premiere på James Bond...

Og som altid, når der blændes op for succes-programmet 'Landmand søger kærlighed', er det med den garvede Lene Beier ved roret.

LÆS OGSÅ: TV3 indkalder 'Forsidefruer' til møde: Her er dommen

44-årige Lene Beier har været vært siden sæson 1, der blev vist i 2015. Hun har desuden været vært på en lang række TV 2-programmer, heriblandt 'Frihuset', 'Mit Frirum' og 'Kurs mod fjerne kyster ekstra'.

Som altid er hun god til at rådgive, lytte og give et kærligt skub til de kære landmænd, og for den kommende sæson havde hun et ønske, der ser ud til at være gået i opfyldelse. For blandt de nye landmænd, som kan ses her, er der nemlig vidt forskellige profiler.

LÆS OGSÅ: Ulykkelig kendis melder ud: Jeg er røvhamrende syg

– Jo mere diversitet, vi får ind i programmet, jo bedre, synes jeg, det er. Jeg vil gerne på sigt have en etnisk landmand med, og at vi bliver ved med at have nogen med en anden seksualitet, kvinder og mænd, der er plads til alle, og det skal afspejle samfundet, fortalte Lene tilbage i sensommeren til HER&NU.

Når der senere på året er premiere på en ny sæson af 'Landmand søger kærlighed', vil det være niende sæson i rækken.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens mareridt: Mister jeg min baby?