Gustav og Mulle tager næste skridt i påsken

Gustav Salinas og Niels Goido har dannet par siden 2021. Nu er de klar til mere i påsken.

Påske forbindes som regel med påskeæg og påskebryg. Hos Gustav Salinas bliver påsken dog også lidt af en kærlighedsfest i år.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par afslører stor nyhed

Den personlige træner og reality-stjerne skal nemlig stå for påsken i år med sin kæreste, Niels 'Mulle' Goido. Det er første gang parret begiver sig ud i påskefejringen som værter for gildet, og det er et skridt fremad i parrets forhold.

- Jeg skal være sammen med min familie til påske, som bliver en helt traditionel dansk påske. Men efter at mig og Mulle har været sammen i så lang tid, så er vi blevet lidt mere seriøse, så nu skal vi holde påske sammen på Amaliegade, hvor vi inviterer familien hos os, fortæller Gustav.

LÆS OGSÅ: Ruben Søltoft: Jeg gik ned med stress

De to turtleduer fandt sammen igen tilbage i 2021 efter en pause på fire år fra forholdet. Noget tyder på, at parret er på helt rette spor, og Gustav erkender alderen også betyder noget for rejsen.

- Det er lidt sjovt, når man er blevet lidt gammel efterhånden, så begynder traditionerne at blive videregivet til os. Så vi skal bare holde den klassiske, traditionelle påskefrokost hjemme hos os sammen med Bella selvfølgelig, slutter Gustav.

Efter syv års pause fra reality-verdenen er Gustav tilbage som deltager i 'Stjerner i trøjen', der for nylig har sluttet optagelser.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne afslører stor nyhed