Ruben Søltoft: Jeg gik ned med stress

Komikeren har endelig fået det bedre, fortæller han.

Ruben Søltoft slog igennem med et brag på den danske stand-up scene, og i 2010 vandt han DM i stand-up. Efterfølgende fik han en hovedrolle i TV-serien 'Sjit Happens' på Zulu og blev for alvor et kendt ansigt.

LÆS OGSÅ: Blachman afbryder interview: Har særligt råd

De sidste år er det dog ikke meget, man har hørt fra komikeren, men nu afslører han, at det er der en god grund til.

-Kære jer! Der har godt nok været stille herinde i lang tid. Det har der, fordi jeg gik ned med stress for to år siden. Det går endelig bedre, hvilket er virkelig dejligt! Jeg har savnet jer, og det er vidunderligt at være ude at optræde igen! Kæmpe forståelse til de 40k følgere, som er smuttet - JHeg håber resten af jer bliver hængende. Kh. rubi, skriver han.

LÆS OGSÅ: Dagen efter brud: Tobias Friberg med ny kvinde

På sin story har han desuden uploadet en video, hvor han sidder på en strand, og sangen 'I'm alive' bliver spillet som underlægningsmusik.

Men i kommentarsporet er han dog ikke helt så tilgivende. Her følger han op med at lange ud efter de følgere, der har forladt ham.

LÆS OGSÅ: Mark le Fêvre skal være far

- KIDDING, fuck jer der har unfollowet.

Til gengæld strømmer det ind med kærlighed fra nogle af de 228.000 følgere, som stadig hænger ved. Iblandt de støttende kommentarer finder man blandt andet Stephanie Potalivo, Mattias Hundebøll, Anders Breinholt, Jonathan Harboe og Lina Rafn.

LÆS OGSÅ: Marco afslører: Klar til 'Ex on the beach'-reunion