Sika og Noah (Foto: Michael Stub)
Sika og Noah (Foto: Michael Stub)

'X Factor'-vinder og kæresten planlægger graviditet: Starter fertilitetsbehandling

Noah Skaalum er far til sønnen Elion, og nu planlægger han og konen Sika at få endnu et barn.

Noah Skaalum, der vandt 'X Factor' i 2011 - dengang som Sarah Skaalum Jørgensen, skal om blot få dage i gang med et af de største livsværker.

Artiklen fortsætter under videoen af Dennis Knudsens søn, der bliver døbt.

LÆS OGSÅ: CHOK: Paradisoer bekræfter utroskab 

Noah og hans hustru Sika har nemlig besluttet sig for at få et barn mere. I november 2019 blev de forældre til Elion, og nu er det altså på tide at udvide familien.

- Mere end 250 videoer, der tegner et billede af sidste gang, vi var i fertilitetsbehandling, og nu er der kun 5 dage til, at vi skal have den første gang (for anden gang). Lad os alle satse på, at vi ikke skal bruge 4,5 år igen, skriver Noah i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Remee i jubel: Vinder ‘Melodi Grand Prix’ for fjerde gang

For Noahs kone Sika er alle tankerne omkring endnu et forløb begyndt at melde sig, og her også ærgrelsen over ikke at kunne gøre som andre.

- Selvom det er ca. 3 år siden, vi blev gravide, så sidder det hele på rygraden. Man er klar til det hele, vi ved, hvad der skal ske. Vi kender det på godt og ondt. Men ærligt, så er psyken altså også allerede begyndt at byde ind med tanker om andre, der laver babyer romantisk og uproblematisk. Og hvor øv det er, at vi ikke kan det. Forskellen er bare, at jeg denne gang kan kigge på Elion, og så mærker jeg bare en kæmpe taknemmelighed. Vi har vundet lotto en gang allerede. Jeg ved, hvad vi kæmper for, og det er det hele værd. Måske lykkedes det, skriver Sika på Instagram.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-deltager er blevet far: Han kom til verden på badeværelsesgulvet

Noah og Sika deler åbent og ærligt ud af deres familieliv på Instagram, hvor Noah også sætter ord på det at være transkønnet og de udfordringer, der er forbundet med det - samtidig med den store glæde det er at have fundet sig selv.

LÆS OGSÅ: 'MasterChef'-deltager føler sig intimideret af Jesper Koch