'X Factor'-stjerner er født som tvillinger: Derfor harmonerer vi

Den 19-årige duo er født som tvillinger, og det er en fordel, når de skal finde harmonien i en duo-konstellation.

De røg ud som solister i forbindelse med '5 chair challenge', og efterfølgende blev de sat sammen i en duo, da Ankerstjerne stod og manglede deltagere til gruppe-kategorien. Og det har været godt for de 19-årige musiktalenter Magnus Lasse Petersen fra Silkeborg og Aksel Lillesø Skjoldaa Kempf fra Odense, der forbavsende hurtigt har fundet melodien.

- Vi har været rigtig heldige at blive sat sammen. Allerede på workshoppen klikkede vi så godt, og privat blev vi enige om, at hvis vi ryger ud, så danner vi et boyband, fortæller de håbefulde 'X Factor'-deltagere til Realityportalen. En af årsagerne til den gode kemi kan måske findes i deres biologiske ophav.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører: Derfor er jeg særligt vild med Danfoss-Emil 

- Vi er begge født som tvillinger, så vi har altid været vant til at have en søskende at læne sig op ad. Derfor er vi gode til at give hinanden plads i sangen og gode til at finde harmonierne, siger Magnus og Aksel. Sidstnævnte havde i starten problemer med nerverne, og dommerne kunne godt mærke, det blev en hæmsko for ham under optrædener i audition-forløbet.

LÆS OGSÅ: Tabita efter ‘X Factor’: Jeg har fået virkelig meget hate

- Jeg vil langt hellere optræde sammen med Magnus end stå alene på scenen. Nerverne har jeg nu fået styr på, og jeg har rykket mig meget, siger Aksel, der sammen med Magnus glæder sig til at give den gas i aften, når andet liveshow af 'X Factor' sendes på TV 2 kl. 20.00.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer'-Janni i chok: Det er sidste chance i livet