‘X Factor’-Kári om Martin: Det har overrasket mig

Til Káris audition, 6 Chair Challenge og bootcamp handlede det hele om musik - både for hans dommer og for ham selv. Det gør det ikke længere, og det har overrasket den unge færing.

Allerede efter første liveshow røg den 25-årige Kári røg i farezonen, og dernæst igen i tredje. Siden har Blachman og bookmakerne fredag efter fredag forventet, at færingen ville synge sin sidste sang på 'X Factor'-scenen. Men gang på gang har Kári overrasket alle - til stor glæde for sig selv og Martin Jensen.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Kári fortæller om, hvordan det er at være gået videre til finalen i 'X Factor'....

De to er ikke længere kun deltager og dommer. De har udviklet et venskabeligt bånd, som ifølge Kári også er skyld i deres succes i programmet.

- Det har overrasket mig, at Martin gider at bruge tid sammen med mig efter øveren. Det hele handler ikke kun om musik for ham. Vi kan også have det sjovt sammen og dele personlige ting, fortæller Kári og fortsætter:

- Det er fedt, at han ikke kun er min mentor, men at han også er blevet en god ven. Det gør, at jeg har endnu mere blod på tanden og lyst til at være i øveren.

LÆS OGSÅ: Lykkelig Line Maria: Flytter væk

Gennem sæsonen har Martin Jensen været udsat for hadebeskeder og negative kommentarer på Facebook, hvilket Kári har svært ved at forstå.

- Never judge a book by its cover. Det er nemt, at sige at Martin er arrogant, når man ikke kender ham. Han er sig selv på skærmen, men man ser jo kun en side af ham, og når man ikke kender ham helt, så fanger man måske ikke helt den side ordenligt, slår Kári fast og fortsætter:

- Martin er på ingen måde arrogant eller kold. Han er god til at sige sin mening, og det værdsætter jeg virkelig meget, slutter Kári.

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget kostede Fie Laursens babyshower