'X Factor'-dommer dybt berørt: Hun er et meget specielt menneske

Dommeren kan ikke holde følelserne tilbage under den sidste del af bootcampen i 'X Factor'.

De sidste pladser til årets første liveshow i 'X Factor' skal findes, og det gøres i den sidste del af bootcampen. Her vil man i aftenens program se 18-årige Tina Mellemgaard, der synger sin egen sang og i den grad får Kwamie Liv til at sidde med blanke øjne.

LÆS OGSÅ: Efter 70 år i Vedbæk: Janni og Karsten melder ud om flytning

- Tak for sangen. Godt gået. Sejt gået. Jeg er glad for, at du er her. Jeg er glad for, at du kom ind og sange den, siger Kwamie til sin unge solist.

Da 'X Factor'-deltageren har forladt rummet, kommer der endnu flere tårer frem i Kwamie Livs øjne.

LÆS OGSÅ: Malte Ebert i dyb depression

- Hun er et meget specielt menneske, siger den 37-årige dommer, der selv er dansk-zambisk sangerinde og sangskriver og i 2014 slog igennem med EP'en 'Lost in the Girl'.

Sådan skriver Tina sange

Færøske Tina Mellemgaard har tidligere fortalt til Realityportalen, at hun skriver sange om de ting, hun har oplevet i sit eget liv, som hun gerne vil give videre til andre. For måske kan de lære af hendes erfaring.

- Jeg skriver, hvad end jeg har på hjerte. Men personligt kan jeg godt lide, når sange har et budskab, hvor jeg får noget ud af det. På et tidspunkt tænkte jeg meget over, hvor vigtigt det er, at man passer på sig selv og tænker over, hvad man siger til andre. Så på en måde fik jeg det i min sang. Jeg vil gerne, at andre lærer noget og får noget godt ud af det. Det synes jeg, er en smuk ting, lød det fra hende.

Første liveshow i 'X Factor' afholdes den 25. februar. Om Tina går videre hertil, afsløres i aftenens udgave af 'X Factor', der vises klokken 20.00 på TV 2 og på TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: Amalie og Mikkel klar: Vil have hjælp til at få en dreng