'X Factor'-deltager skræmmer dommerne: Vi tør ikke sige nej

Der gik et gys gennem dommerne, da Lotte trådte ind foran dem i 'X Factor' og fortalte, at hun var journalist på et sladderblad.

I aftenens afsnit af 'X Factor' imponerede Lotte Røntved Knudsen de tre dommere med sin store stemme, men helt så imonerede var de ikke, da de fandt ud af, at Lotte er journalist på et af de kulørte blade.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-Lasse presset af chefen efter TikTok video

- Der er ikke nogle af os, der tør sige nej nu, hvis du siger, du er på de kulørte blade, så kommer du efter os, det ved vi allerede jo, lød det fra Martin Jensen forud for Lottes audition.

- Det gør jeg, svarede Lotte med et stort smil.

Dommernes skepsis blev dog gjort til skamme, da Lotte åbnede munden. Blachman tog brillerne af, og da hendes audition var slut, var Blachman den første til at åbne munden.

LÆS OGSÅ: Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt

- Du har jo en stemme, der er fuldstændig vanvittig. Når du rammer den, ging, der, så er det en lysstråle i hjertet på mig, det er simpelthen så smukt. Vi sidder her og er helt stille, vi lytter, du har øjeblikket, nu går solen væk fra skyerne, eller hvad fanden det hedder. Fuldstændig fantastisk stemme der, lød dommen fra Blachman, som fortsatte:

- Men sjovt, at skæbnens ironi er, at vi nu skal rekruttere på Her&Du og alle de blade, er det der talenterne findes i fremtiden. Altså, se at komme væk derfra, der er noget helt andet i dig.

LÆS OGSÅ: Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt

Her på redaktionen er vi helt enige i Blachmans dom, Lotte synger fantastisk, men helt sandt taler Blachman ikke, når han siger, at talentet skal findes på HER&DU, det er nemlig på HER&NU og Realityportalen, at Lotte slår sine folder, når hun ikke synger og får solen til at gå væk fra skyerne.

Mød vores skønne kollega Lotte i videoen øverst i artiklen, hvor hun fortæller lidt om pludselig at være på den anden side af kameraet.