WOW! Kendisser raser over Martin Jensen

Simon Kvamm, Helena Christensen og Le Gammeltoft er blandt de kendte danskere, der efter fredagens 'X Factor' langer ud efter programmet og særligt dommeren Martin Jensen.

Hvis man så med i fredagens udgave af 'X Factor', hvor TV 2 blændede op for den sidste audition i rækken, så så man også flere håbefulde piger, der stillede op og performede med en ukulele.

Det lille strengeinstrument fik mildest talt ikke en varm modtagelse af Thomas Blachman og især ikke af Martin Jensen, der også havde problemer med overhovedet at udtale ordet "ukulele".

LÆS OGSÅ: Jeg skreg af smerte: ‘X Factor’-stjerne mistede to kropsdele i arbejdsulykke

-  Det lyder ad helvedes til. Jeg kan ikke lide den. Det er en lorteguitar og den skal ikke være her. Vis mig en koncert, hvor Beyonce, Taylor Swift eller Lady Gaga spiller ”Okolulu”? Det er et skodinstrument, som skal ud af denne verden, lød det fra den verdenskendte dj og musikproducer.

Men nu er der i den grad kommet et modsvar og en kritik fra en række kendte danskere, hvor sangeren Simon Kvamm står i front.

LÆS OGSÅ: Undrer du dig også? Derfor har dommerne det samme tøj på i hvert program

Han langer hårdt ud efter Martin Jensen og TV 2 i et opslag på sin Instragram-profil.

- Jeg elsker at se 'X Factor' - det er perfekt fredagsvibe. Og jeg synes, Martin Jensen bidrager med godt humør på en hyggelig måde. Ja, det er nærmest sødt at se Blachman helt fascineret og fjalet, indleder han sit opslag.

Herefter kommer opsangen til det populære underholdningsprogram.

- Men jeg fatter ikke, hvorfor piger, der har øvet sig på et instrument, skal latterliggøres?! Og hvorfor kører TV 2 med på den? Forstår godt, at man går efter underholdningsværdien, men programmet handler trods alt om musikalsk kunnen. Frem med ukulelen derude, girls and boys. Det er et pissefedt instrument!

LÆS OGSÅ: Stor redningsaktion i Lene Beiers have

Martin, hvad kan du selv?

Udover det har Simon Kvamm skrevet en lille sang, som han spiller og synger i opslaget.

- Pigerne kan spille. Martin, hvad kan du selv? Du kan ikke sige ukulele. Så du slår gnisten ihjel, synger Simon Kvamm, mens han spiller på den omdiskuterede ukulele.

I kommentarfeltet får Simon Kvamm stor opbakning, og flere kendisser deler holdningen til, at unge piger og ukulelen ikke skal nedgøres på den måde.

LÆS OGSÅ: Stenrige Jesper Buch: Jeg mangler ikke noget

Blandt andet har topmodellen Helena Christensen skrevet "Helt enig" og musiker og journalist Nikolaj Koppel har skrevet "Tænkte det samme".  Le Gammeltoft og Mathias Hundebøll er også at finde blandt de kendte danskere, der har kommenteret opslaget.

Martin Jensen selv har også ladet en kommentar falde.

- Udgiv den, lyder det fra ham.

LÆS OGSÅ: Bendtner taler ud om gammelt underbukse-stunt i landskamp

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Simon Kvamm (@simonkvamm)