WHAT! 'X Factor'-deltager har allerede kæmpe succes i udlandet

Til den anden audition i ‘X Factor’ gik et velkendt ansigt ind foran dommerne.

I fredagens ‘X Factor’ var dommerne ved at falde bagover, da den 37-årige belgier, Senjka Danhieux, begyndte at beatboxe, mens Jasmin Rose Patel sang.

Senjka Danhieux talent kom fuldstændig bag på dommerne, som sad med munden på vid gab og lignede nogle, der aldrig havde hørt noget tilsvarende. I Belgien har de fleste dog allerede stiftet bekendtskab med Senjka Danhieux, som beatboxer under kunstnernavnet RoxorLoops. Han har nemlig beatboxet siden, at han var helt ung.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Martin Jensen fortæller om 'X Factor'... 

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne';-vindere flytter: Endelig har vi fået nøglen

I 2007 fik han andenpladsen ved verdensmesterskabet i beatboxing, og i 2011 vandt han finalen i det belgiske melodigrandprix og repræsenterede dermed Belgien i Eurovision Song Contest med gruppen Witloof Bays og sangen 'With Love Baby'. Derudover har han også medvirket i talentshowet ‘Must Be the Music’ i Polen og ‘Belgium’s Got Talent’.

LÆS OGSÅ: Kendispar er blevet gift: Vi tog røven på alle

I 2015 var han et af hovednavnene til en musikfestival i Aarhus, hvor han mødte Jasmin. Hun slog benene væk under ham, og lige siden har de boet sammen i Aalborg, hvor de begge har læst på Det Jyske Musikkonservatorium.

LÆS OGSÅ: Største tal i ‘Løvens Hule’: Sådan går det Lucas i dag

I 2020 endte parret i det danske Melodi Grand Prix med deres sang 'Human', efter at Jasmin Rose Patel blev kontaktet af en anerkendt Grand Prix-sangskriver. Da sangskriveren fandt ud af, at Jasmin var kæreste en verdenskendt beatboxer, opstod ideen om at kombinere de to talenter.

LÆS OGSÅ: Ulla Essendrop syg på direkte tv: Trak ikke vejret

Se deres optræden til det store show i Royal Arena i København i 2020 herunder.

Følg parrets rejse i ‘X Factor’. 'X Factor' kan ses hver fredag klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.