'Vild med dans'-veteran deler sit største øjeblik

Michael Olesen mindes sidste sæson, hvor han blev hyldet i finalen.

Den professionelle danser Michael Olesen, der er en danseveteran i det superpopulære danseshow 'Vild med dans', kunne næsten ikke være i sig selv, da han i sidste års finale blev hyldet af hele Forum Horsens.

Det skriver Michael Olesen i et opslag på Instagram.

- Mit største øjeblik i mine ti år i 'Vild med dans'. Jeg faldt over dette klip fra sidste års finale og fik igen en klump i halsen, gåsehud på armene og har stadig megasvært ved at sætte ord på alle de skønne følelser, der pludselig farede igennem mig den aften, skriver danseren i opslaget.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus afslører 'Vild med dans'

I videoen, han har delt, spørger Claus Elming, hvad det største øjeblik igennem ti sæsoner af 'Vild med dans' har været.

- Jeg tror ikke, der er nogen tvivl om, det er det her øjeblik lige nu, lyder det fra en tydeligt overvældet Michael Olesen efter en massiv applaus fra hele salen, der fortsætter længe.

Selv om det i ti år aldrig er blevet til en sejr for den professionelle danser, nåede han sidste sæson til en tredjeplads med skuespilleren Laura Bach.

Den samme flotte præstation nåede han med skuespiller Anne-Grethe Bjarup Riis i efteråret 2008, da han var med for blot anden gang.

Derudover har Michael Olesen fået svinget stængerne på de bonede gulve med blandt andet Lisa Lents, Mette Blomsterberg og Karen Mukupa.

Se opslaget herunder:

LÆS OGSÅ: Sportsvært om deltagelse i 'Vild med dans': Jeg forsøger at komme i form

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.