Jonas fra 'For lækker til love' og 'Love Island' (Foto: Henrik R Petersen)
Jonas fra 'For lækker til love' og 'Love Island' (Foto: Henrik R Petersen)

Ung mor danner par med 'Love Island'-fyr

Et helt nyt par ser dagens lys i reality-verdenen

Den 10. januar bliver de danske reality-stjerner endnu en gang hyldet, når det helt store show Reality Awards afholdes for syvende gang. Denne gang bliver det dog med en udskiftning i værtsholdet, det afslører Camilla Framnes fra 'De unge mødre', som sidste år dannede værtspar med Philip May, på sin blog.

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor blev Janni og Amalie uvenner

- Jeg glæder mig simpelthen så vanvittig  meget til januar. Der skal mig og Jonas fra 'Love Island', nemlig være værter til årets Reality Award 2020, det bliver med garanti en kæmpe fest og stor oplevelse. Det er simpelthen den sjoveste aften, og der er virkelig garanti for en på opleveren, skriver hun og fortsætter:

Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

- Jeg glæder mig og er så beæret over, at jeg sammen med Jonas skal præsentere, fejre og hylde de mange reality-personligheder, som har rullet og ruller over skærmen nu. Alle de mange nomineringer er allerede i fuld gang.

LÆS OGSÅ: Philip afslører: Simone og jeg ser stadig hinanden 

Er Philip blevet vraget?

I flere år har Philip May været med inde omkring showet, og sidste år var det ham, der dannede værtspar med Camilla Framnes. I år har den unge mor fået lov til at fortsætte, men Philip må se showet fra tilskuerrækkerne. Det betyder dog ikke, at Philip er sur eller skuffet.

- Det er min egen beslutning, men jeg kender arrangøren Kit rigtig godt, så hvis jeg virkelig havde lyst, kunne vi nok godt have fundet ud af noget, men jeg har brug for at se showet fra et andet perspektiv i år. Nu har jeg været en del af det i mange i år, så jeg tænker, jeg vil have en fest med menneskerne og læne mig lidt tilbage. Og så er jeg jo nomineret til en stor pris, det er nok bedst værten ikke tager den, fastlsår Philip med et grin og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Bryllup kostede næsten en million

- Men jeg har det super fint med det og er sikker på, at Camilla og Jonas kommer til at klare det fremragende.

Philip er nomineret til prisen som årets mandlige reality-deltager for sin rolle i 'Divaer i Junglen', som han vandt.