Trodsede statsministerens advarsel: Sofie Linde og Petra Nagel hamstrede i Aldi

Sofie Linde har siden undskyldt og begrundet hendes handlinger med, at hun nåede at gå i panik, før hun så statsministerens pressemøde.

Kort efter Mette Frederiksen onsdag aften havde meddelt, at Danmark lukker ned for at beskytte sig selv mod spredningen af Corona-virusen, gik mange mennesker i panik. Selv om statsministeren manede til besindighed og understregede, at der ikke var grund til at hamstre fødevarer, gjorde de netop det.
 Petra Nagel og Sofie Linde drikker vin på Pastis efter stort indkøb i Aldi. De forsøgte at dække indkøbene til, da det gik op for dem, at de var galt på den (Foto: Uffe Kongsted)
Med i stormløbet på supermarkederne var Sofie Linde, Petra Nagel og deres veninde, DR-redaktøren Anna Askov. De afbrød en hyggelig middag og skyndte sig i Aldi i Gothersgade, hvor der blev hamstret dagligvarer, toiletpapir og køkkenrulle til den store guldmedalje.
LÆS OGSÅ: 'X Factor' udskydes på ubestemt tid
Vrede Instagramfølgere fik Sofie Linde til at slette opslaget
I første omgang var det en kæk Sofie Linde, der bevæbnet med et glas rødvin stolt viste bjerget af indkøbsposer frem til sine følgere på Instagram. Kort efter fik piben dog en anden lyd, da de negative kommenterer begyndte at vælte ind. Inden videoerne blev slettet nåede hun at beklage hamstringen.
- Vi vidste ikke, at man ikke måtte, lød det fra en brødebetynget Sofie Linde.
LÆS OGSÅ: Kort efter utroskab: Bendtner planlægger bryllupsrejse
Efterfølgende har tv-værten forklaret, at de ikke havde set Mette Frederiksens pressemøde, men at de reagerede på en panisk kvinde, der råbte til dem, at ”samfundet lukker ned fra i morgen. Vi er nødt til at handle”.
- Jeg har selvfølgelig overholdt alle Mette Frederiksens retningslinjer siden, sagde Sofie Linde i en ny video på Instagram, der blev postet en time efter HER&NU's henvendelse om episoden.
Hverken Petra Nagel eller Anna Askov er vendt tilbage på henvendelser fra HER&NU.
LÆS OGSÅ: Corona-bekymret Blachman: Mine forældre er gamle
LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer'-Tina: Det er rigtig svært lige nu
Kort efter Mette Frederiksen onsdag aften havde meddelt, at Danmark lukker ned for at beskytte sig selv mod spredningen af Corona-virusen, gik mange mennesker i panik. Selv om statsministeren manede til besindighed og understregede, at der ikke var grund til at hamstre fødevarer, gjorde de netop det. Petra Nagel og Sofie Linde drikker vin på Pastis efter stort indkøb i Aldi. De forsøgte at dække indkøbene til, da det gik op for dem, at de var galt på den (Foto: Uffe Kongsted) Med i stormløbet på supermarkederne var Sofie Linde, Petra Nagel og deres veninde, DR-redaktøren Anna Askov. De afbrød en hyggelig middag og skyndte sig i Aldi i Gothersgade, hvor der blev hamstret dagligvarer, toiletpapir og køkkenrulle til den store guldmedalje. LÆS OGSÅ: 'X Factor' udskydes på ubestemt tid Vrede Instagramfølgere fik Sofie Linde til at slette opslaget I første omgang var det en kæk Sofie Linde, der bevæbnet med et glas rødvin stolt viste bjerget af indkøbsposer frem til sine følgere på Instagram. Kort efter fik piben dog en anden lyd, da de negative kommenterer begyndte at vælte ind. Inden videoerne blev slettet nåede hun at beklage hamstringen. - Vi vidste ikke, at man ikke måtte, lød det fra en brødebetynget Sofie Linde. LÆS OGSÅ: Kort efter utroskab: Bendtner planlægger bryllupsrejse Efterfølgende har tv-værten forklaret, at de ikke havde set Mette Frederiksens pressemøde, men at de reagerede på en panisk kvinde, der råbte til dem, at ”samfundet lukker ned fra i morgen. Vi er nødt til at handle”. - Jeg har selvfølgelig overholdt alle Mette Frederiksens retningslinjer siden, sagde Sofie Linde i en ny video på Instagram, der blev postet en time efter HER&NU's henvendelse om episoden. Hverken Petra Nagel eller Anna Askov er vendt tilbage på henvendelser fra HER&NU. LÆS OGSÅ: Corona-bekymret Blachman: Mine forældre er gamle LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer'-Tina: Det er rigtig svært lige nu