Trods nederlag i reality-program: Fik stor drøm opfyldt

Det blev ikke til en sejr, men drømmen gik alligevel i opfyldelse.

I det nye reality-program 'Good Luck Guys' var YouTube-parret Mika og Jasmin i finalen mod reality-deltager Mathias Hjort og Hanna Jakobsen, der er kendt fra TikTok.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde udnyttet til svindel: Jeg er ved at blive sindssyg

Mika og Jasmin har igennem hele programmet været favoritter til at vinde, da de har klaret det godt i alle dyste, men i finalen blev de slået lige på målstregen, da Mathias og Hanna var hurtigere til at samle et puslespil og vandt de 200.000 kroner for øjnene af YouTuberne.

Mika især havde en drøm om at vinde de penge, da han gerne ville have en ny el-bil, men selvom pengene ikke faldt til deres side, så er drømmen om en ny bil alligevel blevet opfyldt.

- Mit hjerte bobler af glæde, skriver Mika til opslaget, hvor han viser den nye bil frem.

LÆS OGSÅ: Blackout til realityfest: Det kostede mig 6000 kroner

Store udfordringer

Mika og Jasmins nye el-bil ser super lækker ud, men det er ikke uden udfordringer at køre i el-bil, det måtte parret sande, da de skulle til pressedag på netop reality-programmet 'Good Luck Guys'.

Parret fik problemer med batteriet, der døde langt hurtigere end forventet, da det var frostvejr, og de kunne ikke nå hen til nærmeste lader. Parret strandede derfor i Jylland, mens pressedagen foregik i København.

LÆS OGSÅ: Er Christel og Karl kærester?

Se videoen fra den kaotiske tur herunder: