Thomas Blachman til Martin Jensen: Hold kæft

Hanekampen fortsatte efter fredagens 'X Factor'-live.

Fredag aften var der igen hanekamp blandt de to mandelige dommere, Martin Jensen og Thomas Blachman, og særligt Blachman kom med en del stikpiller til sin mandelige kollega.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-Mille klar til fremtidigt samarbejde med Martin

Artiklen fortsætter under videoen af Mille, der ikke gik videre efter fredagens live. 

LÆS OGSÅ: Efter ‘X Factor’-live: Sofie Linde tog særlig gave med hjem

- Jeg har to i semifinalen, og han har én, så han skal da gøre alt for, at én af mine ryger ud, det er ikke en skid andet. Blachman kan udmærket godt se, hvor stærk Kári er, han er jo ikke blind. Han har set potentiale i Kári hele tiden, han vil bare ikke indrømme det, fortæller Martin til HER&NU efter liveshowet, hvor det blev hans deltager Mille, der ikke gik videre.

Ifølge Martin er der en grund til, at det hver gang er Kári, Blachman er ude efter.

- Kári bliver ved med at overraske, jeg vil da også være bange for ham, der bliver ved med at overraske hver eneste uge og tager røven på alle, fortæller Martin.

LÆS OGSÅ: Blachman afslører sød historie: Det kalder min søn Mads

Blachman tager stor afstand til Martins teori om, at hans kritik skulle være af taktiske årsager.

- Jeg har jo sagt stort set det samme hver gang, og jeg synes ikke, det sprudler af kreativitet deres samarbejde. Jeg er sgu aldrig nogensinde taktisk, det vil virke modsat, tror jeg. Når han sidder og siger, at Kári er den, der har udviklet sig mest, så bliver jeg nødt til at bede ham om at holde kæft, fortæller Blachman og fortsætter:

- Det er jo sådan noget, de andre dommere skal sige, det skal man ikke selv sige om sine egne deltagere, det er jo brugtvognssnak. Det er absurd og det ville kræve et solidt udviklende forløb, hvor man til sidst ser en større sammenhæng, der sprudler. Deres udvikling har været fuldstændig hasarderet, og derfor har Kári været to gange i farezonen, det taler for sig selv, forklarer Blachman, der er glad for, at Mads og Tina gik videre til finalen.

LÆS OGSÅ: Pia Kjærsgaard til reality-fest: Dansede med de unge