Tattoo-Morten er blevet indlagt

Morten fra 'Tattoo Salonen' er blevet hentet i ambulance.

Morten Spangsvig fra TV3-programmet 'Tattoo Salonen' er mandag blevet indlagt, det skriver hans hustru Simone Petersen Spangsvig på Instagram.

- Han (Morten red.) blev hentet af ambulancen i morges (mandag red.). Jeg synes at det er hæsligt, at jeg ikke kan være derinde sammen med ham. Jeg hader, når han har det dårligt, og jeg kan ikke overskue, at jeg ikke skal falde i søvn ved siden af ham i nat, skriver Simone.

LÆS OGSÅ: Melvin scorer nyt job på landsholdet

Morten skal opereres for galdesten og betændelse i galdeblæren i dag, og det er første nat, Simone skal sove uden sin mand ved sin side, siden de flyttede sammen.

- Jeg savner ham, tænker på ham hele tiden, og selvom jeg jo ved, at han er i de aller bedste hænder, og at det jo heldigvis er noget, der “bare” kan opereres væk, så har det godt nok været en lang og træls dag, skriver Simone, der prøver at holde humøret oppe for parret fælles børn samt bonusbørn.

LÆS OGSÅ: Bro afviser langvarigt rygte

Parret har sammen sønnen Elliot og datteren Elsemarie, og derudover har Morten børnene Lulu og Leroy fra et tidligere forhold.

- Jeg tror ikke, at jeg får lukket et øje i nat, det føles helt forkert. Men så kan jeg da altid bruge tiden på at tegne portrætter, hvilket jeg jo er haltet endnu mere bagud med efter de sidste par dage, skriver Simone, der arbejder som grafisk designer med egen virksomhed og som piercer i Tattoo Salonen.

LÆS OGSÅ: Surprise fra Ankerstjerne: Skifter karriere